Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το πρόγραμμα δράσης Δήμου Βόλου και Νομικών Προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο
Το πρόγραμμα δράσης Δήμου Βόλου και Νομικών Προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το πρόγραμμα δράσης Δήμου Βόλου και Νομικών Προσώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το ολοκληρωμένο Δράσης του Δήμου Βόλου και των Νομικών Προσώπων, έτους 2017 καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βόλου, με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το σώμα θα κάνει διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 σχετικά με την καταβολή έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Βόλου, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των αμοιβών των σχολικών καθαριστριών κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Το Δ.Σ. Βόλου αναμένεται να εγκρίνει την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Αναβάθμιση των υποδομών Α΄ Βαθμιας ΚΑΙ Β΄ Βαθμιας Εκπαίδευσης» του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην Πράξη “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα Φάση” του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης” και απόφαση αναφορικά με την εργασία καθαρισμού της Δ.Ε. Μακρινίτσας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση