Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πρόεδρος ΟΛΒ: λογική «Καμόρα» και εκβιασμών στον Βόλο
Πρόεδρος ΟΛΒ: λογική «Καμόρα» και εκβιασμών στον Βόλο

Πρόεδρος ΟΛΒ: λογική «Καμόρα» και εκβιασμών στον Βόλο

ια «Καμόρα» και εκβιασμών που εμφανίστηκε στην πόλη του Βόλου κάνει λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Βόλου Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, με αφορμή καταγγελία επιχειρηματία επιχείρησης στο παραλιακό μέτωπο, ότι δέχτηκε εκβιασμούς, διότι τοποθέτησε νόμιμα κοντέινερ, στο οποίο γίνονται εργασίες ενίσχυσης του εξωτερικού και σε κάποιους δεν άρεσε.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στον ΟΛΒ επανειλημμένα ότι απειλείται και του είπαν ότι εφόσον έχει τις άδειές του, να προχωρήσει και αν έχει κάτι να καταγγείλει να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, στις Αστυνομικές, Αρχές, ατο κ.λπ.».

Απάντηση Αχ. Μπέου

Ο αιρετός, σε δήμαρχος Βόλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Κορυφώνονται το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειες των «πικραμένων» πολιτικών νταβατζήδων αυτής της πόλης, με την ενεργο όλων των «εργαλείων» που διαθέτουν, σε μια απέλπιδα και μάταια, πάντως, προσπάθεια να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή και εμένα προσωπικά, με αστήρικτες, αναπόδεικτες και σε κάθε περίπτωση ασύστολα ψευδείς «καταγγελίες» περί άσκησης πιέσεων και εκβιασμών σε βάρος επιχειρηματιών, ιδιαίτερα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μάλιστα έχουν επιστρατεύσει και κάποιους, που λόγω προτέρου βίου θα περιμέναμε να τιμούν τα παντελόνια που φέρουν, και που ν «Κατίνας» της γειτονιάς, και με περισσό θράσος, περιφέρονται δεξιά κι αριστερά, αφήνοντας δήθεν αιχμές και υπονοούμενα για πράξεις που χρήζουν εισαγγελικής και αστυνομικής έρευνας.

Με τη δήλωσή μου αυτή και για να κλείσει οριστικά αυτό το άθλιο, χωρίς κανένα ηθικό έρεισμα, εγχείρημα, καλώ τον κάθε επιχειρηματία και απλό πολίτη, που είτε ο ίδιος, είτε έχει αντίληψη για κάποιον άλλο, θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα έκνομης συμπεριφοράς από οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο ή υπάλληλο του Δήμου, να το καταγγείλει, επώνυμα και με στοιχεία, στο γραφείο Δημάρχου και στην Εισαγγελία, και μάλιστα πριμοδοτώ την ενέργειά του αυτή με το των 2.000 ευρώ.

Επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν όλοι αυτοί οι θλιβεροί και σαπισμένοι εκπρόσωποι του καταδικασμένου στη συνείδηση του κόσμου συστήματος διαπλοκής, που χρόνια τώρα λυμαίνονταν την πόλη, ότι δεν είμαστε ίδιοι. ια μας μόνη και αποκλειστική στόχευση είναι η προώθηση και η επίλυση των ζητημάτων της πόλης και των πολιτών και όχι το προσωπικό βόλεμα, το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος και η εκμετάλλευση των συμπολιτών μας, όπως χρόνια αυτοί έκαναν και αρκετοί ακόμα και σήμερα κάνουν.

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο φως για το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας, αυτοί ας κρυφτούν ως γνήσιοι τυφλοπόντικες στις τρύπες τους και ως άνανδροι, βρόμικοι και κακοήθεις, που είναι, ας συνεχίσουν με ψεύδη και συκοφαντίες να προσπαθούν να υπονομεύσουν το της δημοτικής αρχής. Μόνο γι αυτό είναι ικανοί. Αλλά τι να περιμένει κανείς από αυτούς που ο κόσμος καθημερινά τους φτύνει κι αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει;”

"Αλιεύοντας" την είδηση