Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου
Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου  στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου

Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου

Προχωρά η μελέτη της Περιφέρειας ς για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου, στη Επαρχιακή Οδό υ. Ο Κώστας Αγοραστός υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση της μελέτης, προϋπολογισμού 550.000 ευρώ.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας προχωράμε στην εκπόνηση μιας σημαντικής μελέτης που οδηγεί στην κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Αλλάζουμε την εικόνα της εισόδου στο Σέσκλο, ώστε να γίνει λειτουργική και ασφαλής. Με σχέδιο και προγραμματισμό, προετοιμάζουμε το έδαφος προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το έργο σε χρηματοδότησης. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να μελετάμε και να κατασκευάζουμε χρήσιμα έργα. Σχεδιάζουμε και χτίζουμε σήμερα, τη του αύριο» προσθέτει ο .

Το έργο περιλαμβάνει ακόμη τη βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού στο συγκεκριμένο σημείο, την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και την καλύτερη διαρρύθμιση των υφιστάμενων δικτύων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση