Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου
Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου  στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου

Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου

Προχωρά η μελέτη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου, στη Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση της μελέτης, προϋπολογισμού 550.000 ευρώ.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην εκπόνηση μιας σημαντικής μελέτης που οδηγεί στην κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αλλάζουμε την εικόνα της εισόδου στο Σέσκλο, ώστε να γίνει λειτουργική και ασφαλής. Με σχέδιο και προγραμματισμό, προετοιμάζουμε το έδαφος προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το έργο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να μελετάμε και να κατασκευάζουμε χρήσιμα έργα. Σχεδιάζουμε και χτίζουμε σήμερα, τη Θεσσαλία του αύριο» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το έργο περιλαμβάνει ακόμη τη βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού στο συγκεκριμένο σημείο, την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και την καλύτερη διαρρύθμιση των υφιστάμενων δικτύων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» - https://t.co/3rVQ4PUj24 -

  • Ρασοφορία μοναχής στην μονή Ταξιαρχών - https://t.co/vswdhsJUF1 -

  • Χρηματοδότηση 897.000 ευρώ για την ανακατασκευή του στίβου στο Αλκαζάρ - https://t.co/RFizZen36w -

"Αλιεύοντας" την είδηση