Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου
Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου  στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου

Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου

Προχωρά η μελέτη της για την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου, στη Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση της μελέτης, προϋπολογισμού 550.000 ευρώ.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας προχωράμε στην εκπόνηση μιας σημαντικής μελέτης που οδηγεί στην κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας . «Αλλάζουμε την της εισόδου στο Σέσκλο, ώστε να γίνει λειτουργική και ασφαλής. Με σχέδιο και προγραμματισμό, προετοιμάζουμε το έδαφος προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το σε χρηματοδότησης. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να μελετάμε και να κατασκευάζουμε χρήσιμα έργα. Σχεδιάζουμε και χτίζουμε σήμερα, τη Θεσσαλία του αύριο» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το περιλαμβάνει ακόμη τη βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού στο συγκεκριμένο σημείο, την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και την καλύτερη διαρρύθμιση των υφιστάμενων δικτύων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 19χρονος στη Ν. Αγχίαλο #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/y4HHtQH4E7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση