Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό
Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό

Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό

Δημοπρατήθηκε και βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των προσφορών η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του με την ΒΙΠΕ, την Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, το Αεροδρόμιο της Αγχιάλου και τον Αλμυρό, όπως ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε συναντήσεις που είχε στην με τον πρόεδρο Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα, τον αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου και εκτελεστικό μέλος Θανάση Κοτταρά και τον διευθυντή, αρμόδιο για έργα ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Μουρουδέλη.

Η πλήρης σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, καθώς και με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, αποτελεί πάγιο αίτημα των φορέων της Μαγνησίας, καθώς αφενός μειώνει τα τελικά κόστη μεταφοράς των προϊόντων και αφετέρου, δημιουργεί νέες προοπτικές διεύρυνσης των εργασιών του λιμανιού.

Επιπλέον όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός μετά τις συναντήσεις που είχε με τη διοίκηση του ΟΣΕ, αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρά σε συμβασιοποίηση το έργο της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Βόλου- Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση