Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Prisma: Ιστορίες ζωής γεμάτες έμπνευση και αποφασιστικότητα
Prisma: Ιστορίες ζωής γεμάτες έμπνευση και αποφασιστικότητα

Prisma: Ιστορίες ζωής γεμάτες έμπνευση και αποφασιστικότητα

Mια κοινότητα ανθρώπων με «ανήσυχο πνεύμα» θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στις 6 το απόγευμα στο (πρώην -Αθλητικό Κέντρο). Το prisma, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των Ελλήνων Προσκόπων, θα φιλοξενήσει πέντε ενδιαφέροντες ομιλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους εφήβους Προσκόπους, αλλά και τους νέους της πόλης του Βόλου.

Πρόκειται για προσωπικότητες που έχουν βιώσει την ισχύ που έχουν οι ιδέες ως φορέας αλλαγής νοοτροπιών και στερεοτύπων και μέσω των συναρπαστικών ιστοριών τους θα μας συασύρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο έμπνευση και κίνητρα, με αφετηρία αλλά και προορισμό τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Η εκδήλωση prisma είναι ανοικτή σε όλους τους νέους του Βόλου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι ομιλητές του prisma και οι θεματικές που θα παρουσιάσουν:
• Paul Efmorfidis, ιδρυτής Cocomat – “When phantasy becomes reality”
• π. Αθηναγόρας Λουκατάρης, Ιδρυτής Φάρος του Κόσμου – “Ποιμαντική versus Ρητορικής”
• Φίλια Μητρομάρα, Δημοσιογράφος – “Γιατί μισούμε το διαφορετικό”
• Αλέξανδρος Παπανδρέου, CEO & Founder “Learning out of the box” και Πρόεδρος “Χαρισμάθεια” – “Πετυχαίνοντας το αδύνατο”
• Afzal Hozinze, πρεσβευτής νεολαίας, The Home Project – “Do we find real freedom?”

Το prisma είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που έρχεται να προστεθεί στις πολυσυλλεκτικές δράσεις της μεγαλύτερης πολιτιστικής ς εφήβων στην , της 35ης ς Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης που διοργανώνει το σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στόχος του prisma είναι να φέρουμε κοντά στους εφήβους ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα μοιραστούν μαζί τους ιστορίες, προσωπικές εμπειρίες και δοκιμασίες, που έχουν χαρακτηρίσει την τους και τους έχουν οδηγήσει στην αλλαγή. Δίνουμε το βήμα σε ομιλητές και ομιλήτριες από ετερόκλητα περιβάλλοντα, που το προσωπικό τους ταξίδι και οι ιδέες τους θα αποτελέσουν τροφή για και θα προκαλέσουν έναν παραγωγικό προβληματισμό.

Με δεδομένο ότι η 35η Π.Α.Π.Ε. είναι αφιερωμένη στην θεματική της Ατζέντας 2030 και τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, οι των προσκεκλημένων θα συνδέονται άμεσα με συγκεκριμένους στόχους.
Σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το πρωτοποριακό εργαστήρι ιδεών, το οποίο θα αποτελέσει ένα μαγικό ταξίδι ανακάλυψης με πυξίδα το κοινωνικό όφελος».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση