Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Press trip δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία σε Πήλιο και Βόλο
Press trip δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία  σε Πήλιο και Βόλο

Press trip δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία σε Πήλιο και Βόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε press trip δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία στις 19 έως 21 Απριλίου.

Η αποστολή  των 14 ατόμων περιελάμβανε travel bloggers food bloggers και δημοσιογράφους που αρθρογραφούν σε περιοδικά αυτοκίνητων και σε συνεργασία με τη SEAT Βουλγαρίας κατέγραψαν το road trip που ξεκίνησε από τη Σόφια με προορισμό το Βόλο και το Πήλιο.

Οι Βούλγαροι τουρίστες επισκέπτονται το Βόλο και το Πήλιο για τις διακοπές τους  και τα τελευταία χρόνια εμφανίζουν  υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας.

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το τμήμα τουρισμού της Αντιδημαρχίας Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων  Νομού Μαγνησίας.

Οι δημοσιογράφοι γνωρίστηκαν με τη γαστρονομία, τη ζωή στην πόλη αλλά και στο Πήλιο με δραστηριότητες, όπως μάθημα μαγειρικής, πεζοπορία και  ιππασία.

Το road trip προέβαλε την περιοχή ως προορισμό city break στους κατοίκους της Βουλγαρίας και ιδιαίτερα της Σόφιας, μια προοπτική που διευρύνει την τουριστική περίοδο της περιοχής

Την αποστολή υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Βόλου Αν. Μπατζιάκας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση