Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ
Πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ

Πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ

Με επιτυχί πργματοποιήθηκε η προφεστιβαλική των οργανώσεων της   και της Τ.Ε. Βόλου του την Τρίτη 30/8 στην παραλία του Βόλου. Από νωρίς το απόγευμα τα μέλη της ενημέρωναν τη νεολαία και τους εργαζόμενους του Βόλου για το πρόγραμμα του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή αλλά και το περιεχόμενό του, συζητώντας μαζί τους και για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος πάνω σε αυτές.

 

Στην συνέχεια βασικό σημείο της ς ήταν η ομιλία από το βουλευτή Μαγνησίας του , Κώστα Στεργίου με κύριο θέμα τις εξελίξεις αλλά και τους αγώνες που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα με τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον.

 

Ακολούθησε  προβολή ντοκιμαντέρ «non omnis moriar», που  είναι αφιερωμένο στον μεγαλειώδη αγώνα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου και τα διδάγματα και τα πολύτιμα συμπεράσματα που προκύπτουν από αυτόν.

 

Με το κλείσιμο της εκδήλωσης το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη προφεστιβαλική εκδήλωση στη στις 7/9 καθώς και στο κεντρικό Φεστιβάλ στις 16 και 17 Σεπτέμβρη στο πάρκο Ρήγα ου.
 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση