Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ
Πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ

Πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση των οργανώσεων της ΚΝΕ  και της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ την Τρίτη 30/8 στην παραλία του Βόλου. Από νωρίς το απόγευμα τα μέλη της ΚΝΕ ενημέρωναν τη νεολαία και τους εργαζόμενους του Βόλου για το πρόγραμμα του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή αλλά και το περιεχόμενό του, συζητώντας μαζί τους και για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος πάνω σε αυτές.

 

Στην συνέχεια βασικό σημείο της εκδήλωσης ήταν η ομιλία από το βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ, Κώστα Στεργίου με κύριο θέμα τις εξελίξεις αλλά και τους που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα με τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον.

 

Ακολούθησε  προβολή ντοκιμαντέρ «non omnis moriar», που  είναι αφιερωμένο στον μεγαλειώδη αγώνα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου και τα διδάγματα και τα πολύτιμα συμπεράσματα που προκύπτουν από αυτόν.

 

Με το κλείσιμο της εκδήλωσης το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη προφεστιβαλική εκδήλωση στη Νέα Ιωνία στις 7/9 καθώς και στο κεντρικό Φεστιβάλ στις 16 και 17 Σεπτέμβρη στο πάρκο Ρήγα Φεραίου.
 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση