Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πότε θα ξεκινήσει ο Δήμος Βόλου την κατασκευή της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου;
Πότε θα ξεκινήσει ο Δήμος Βόλου την κατασκευή της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου;

Πότε θα ξεκινήσει ο Δήμος Βόλου την κατασκευή της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου;

Το σχετικό κονδύλι έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια ς

Οι παρόχθιοι του χειμάρρου Σεσκουλιώτη, μετά το σωστό γκρέμισμα της γέφυρας που οδηγεί στη Λαχαν και στο , αλλά κακώς μέχρι σήμερα δεν αντικαταστάθηκε, σε κάποια σημεία ο δρόμος στενεύει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν δύο που έχουν αντίθετη κατεύθυνση, ενώ υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, κυρίως στην περιοχή των που τα τους παίζουν καταμεσής του δρόμου.

Επίσης τα καλάμια εμποδίζουν την ορατότητα σε κάποια σημεία, ενώ ένας από τους παρόχθιους έχει μια μεγάλη λακκούβα και οι οδηγοί που δεν γνωρίζουν την περιοχή «σπάνε» τα οχήματά τους.

Το γκρέμισμα της γέφυρας (καλώς έγινε, αλλά πρέπει να αντικατασταθεί με νέα) , υποβάθμισε την περιοχή και απέκοψε το Βόλο μέσω της οδού Σκουφά (ταλαιπωρούνται αγρότες, βιοτέχνες, έμποροι που πρέπει να διασχίζουν τους παρόχθιους δύο και τρεις φορές ημερησίως (κόστος καυσίμων, δυσκολία στη μετακίνηση σε κάποια σημεία) για να κινηθούν στον προορισμό τους.

Η Περιφέρεια ς αφού διαπίστωσε την ανάγκη να γίνει μια νέα οδογέφυρα ενέκρινε προ μηνών το σχετικό κονδύλι, αλλά ο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ς της νέας γέφυρας.

Μια μεγάλη κατηγορία δημοτών ζητά πλέον από τον Δήμο Βόλου να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του υ που θα δώσει λύση σε εκατοντάδες πολίτες καθημερινά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση