Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ποσό αποζημίωσης 15.000 € στον Δημ. Κουτσιφέλη από τη ΔΕΥΑΜΒ
Ποσό αποζημίωσης 15.000 € στον Δημ. Κουτσιφέλη από τη ΔΕΥΑΜΒ

Ποσό αποζημίωσης 15.000 € στον Δημ. Κουτσιφέλη από τη ΔΕΥΑΜΒ

Ποσό 15.000 € αποζημίωση όρισε η της ΜΒ για τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρη Κουτσιφέλη, που απολύθηκε, ενώ εκκρεμεί γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου για την οριστικο του ποσού.

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΜΒ, με αρνητική ψήφο του εκπροσώπου της μειοψηφίας Μαργαρίτη Πατσιαντά που τόνισε ότι η απόλυση του κ. Κουτσιφέλη είναι άκυρη.

Το θέμα εισηγήθηκε ο γενικός διευθυντής Σταύρος Τζίνης, που δήλωσε ότι με την 364/ απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. εγκρίθηκε η της εργασιακής ς του Δημ. Κουτσιφέλη. Η απόλυση του επιδόθηκε την 23/12/ με δικαστικό επιμελητή στον ίδιο και για την απόδοση της κατά Νόμο αποζημίωσης, ζήτησε να γίνει γνωμοδότηση από τον νομικό σύμβουλο της Υπηρεσίας για το κατά πόσο δικαιούται αποζημίωση και το ποσό αυτής.

Η της Επιχείρησης έλαβε απόφαση για ποσό αποζημίωσης 15.000 €, με τον ισχυρισμό ότι είναι το ανώτερο όριο αποζημίωσης για περίπτωση απόλυσης εργαζομένου, ποσό που πρέπει να εγκριθεί από τον επίτροπο τον Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ αποφάσισε να υποβάλει κατά αγνώστων για τη δολιοφθορά του χλωριωτή στο αντλιοστάσιο Σταγιατών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση