Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ποσό 50.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου
Ποσό 50.000 ευρώ από  την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου

Ποσό 50.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου

Mετά από αγωγή για τη μεταφορά μαθητών

Ποσό 50.000 ευρώ θα κληθεί να καταβάλλει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου για τη μεταφορά των μαθητών. Ειδικότερα, το Αστικό ΚΤΕΛ άσκησε κατά της Περιφέρειας Θεσσαλίας τη με αρ. εκθ. Καταθ. 578/5-12-2011 αγωγή της, σχετική με τη μεταφορά μαθητών, η οποία έγινε δεκτή και υποχρέωσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας να καταβάλλει το ποσό των 101.051,72 ευρώ από το οποίο προσωρινά εκτελεστό το ποσό των 50.000 ευρώ.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με αίτησή της στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου ζήτησε την αναστολή της απόφασης αυτής, μέχρι την έκδοσης απόφασης από το Εφετείο Λάρισας, ωστόσο η αίτησή της απορρίφθηκε με την με αρ.173/ του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου.

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποφάσισε, σε πρόσφατη συνεδρίασή της, την εκτέλεση της με αρ.110.2015 προσωρινά εκτελεστής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου για την έγκριση «Κοινό Ταμείο Εισπράξεων λεωφορείων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Βόλου – Ανώνυμη Μεταφορική Τουριστική και Εμπορική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

"Αλιεύοντας" την είδηση