Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Για την υποστήριξη εφήβων με εξαρτητική συμπεριφορά

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση  διάθεσης πίστωσης ύψους 291.200 , ως στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Πιλότος Βόλου, για τη λειτουργία «Δομής Έγκαιρης Παρέμβασης και φιλοξενίας για έφηβους και νεαρούς ενήλικες με εξαρτητική -αντικοινωνική συμπεριφορά και τις οικογένειές τους». Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ο δύσκολος αγώνας κατά των εξαρτήσεων είναι εθνική και κοινωνική υπόθεση  που αφορά  στην ουσία της προσφοράς στον άνθρωπο» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους  νέους ανθρώπους και τις  οικογένειές τους, σε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρήστο Λιάπη,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας  ενισχύει  το δίχτυ πρόληψης, κοινωνικής προστασίας και φροντίδας για  αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Το  πρόβλημα   οξύνθηκε τα χρόνια της κρίσης και  αγγίζει  όλο και περισσότερες οικογένειες, λόγω των  «νέου τύπου» εξαρτήσεων που εμφανίζονται σε έφηβους και νέους. Στηρίζουμε με 291.200 τη λειτουργία Δομής Έγκαιρης Παρέμβασης και Φιλοξενίας στο Βόλο,  στηρίζουμε το θεσμό του ,  στηρίζουμε τους νέους και τις οικογένειες που  δίνουν καθημερινά με γενναιότητα τον αγώνα  για να επιστρέψουν στη , την παραγωγή και τη δημιουργία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση