Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ποσό 291.200  ευρώ στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Γι την υποστήριξη εφήβων με εξρτητική συμπεριφορά

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας υπέγραψε την έγκριση  διάθεσης πίστωσης ύψους 291.200 ευρώ, ως επιχορήγηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων , για τη λειτουργία «Δομής Έγκαιρης Παρέμβασης και φιλοξενίας για έφηβους και νεαρούς ενήλικες με εξαρτητική -αντικοινωνική συμπεριφορά και τις οικογένειές τους». Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της .

«Ο δύσκολος αγώνας κατά των εξαρτήσεων είναι εθνική και κοινωνική υπόθεση  που αφορά  στην ουσία της προσφοράς στον άνθρωπο» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους  νέους ανθρώπους και τις  οικογένειές τους, σε συν με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ Χρήστο Λιάπη,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας  ενισχύει  το δίχτυ ς, κοινωνικής προστασίας και φροντίδας για  αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Το  πρόβλημα   οξύνθηκε τα χρόνια της ς και  αγγίζει  όλο και περισσότερες οικογένειες, λόγω των  «νέου τύπου» εξαρτήσεων που εμφανίζονται σε έφηβους και νέους. Στηρίζουμε με 291.200 ευρώ τη λειτουργία Δομής Έγκαιρης Παρέμβασης και Φιλοξενίας στο Βόλο,  στηρίζουμε το θεσμό του ΚΕΘΕΑ,  στηρίζουμε τους νέους και τις οικογένειες που  δίνουν καθημερινά με γενναιότητα τον αγώνα  για να επιστρέψουν στη ζωή, την παραγωγή και τη » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση