Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ποσό 24.000 ευρώ για τη φωταγώγηση του Βόλου
Ποσό 24.000 ευρώ για τη φωταγώγηση του Βόλου

Ποσό 24.000 ευρώ για τη φωταγώγηση του Βόλου

Το ποσό των  24.000 ευρώ θα απαιτηθεί για την εναρκτήρια εορταστική εκδήλωση «Φωταγώγηση της πόλης» στην παραλία του στις 3 Δεκεμβρίου.

Το συγκεκριμένο θέμα  έρχεται προς έγκριση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, αύριο Τρίτη στις 13:30 .

Όπως αναφέρει στην εισήγησή της η προϊσταμένη της διεύθυνσης πολιτισμού Χρύσα Δραντάκη, για τις ανάγκες της ενακτήριας εορταστικής εκδήλωσης «Φωταγώγηση της πόλης», στην παραλία του Βόλου, στις  3/12 με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και προσκεκλημένους μουσικούς με τη διεύθυνση του  Ιωακείμ Μπαλτσαβιά,  θα απαιτηθούν: ρίψη βεγγαλικών και  πυροτεχνημάτων ποσού 6.000 ευρώ με ΦΠΑ, ενοικίασης  4 γιγαντοοθονών ποσού 13.000 ευρώ με ΦΠΑ, κάλυψης δορυφορικής  και  διαδικτυακής  μετάδοσης ποσού 5.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Συνολικά 24.000 ευρώ με ΦΠΑ ενώ  θα απαιτηθεί και η καλλιτεχνική κάλυψη για τις πρόβες και την τελική εκδήλωση του μαέστρου και   των μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας ποσού 24.500 ευρώ συμπ/νων των νομίμων κρατήσεων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση