Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ποσό 2 εκ. ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα
Ποσό 2 εκ. ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα

Ποσό 2 εκ. ευρώ στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα

Ποσό 2 εκ. ευρώ θα δοθεί στο Δήμο Βόλου για προνοιακά επιδόματα Μαρτίου – Απριλίου με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.
Γενικότερα  αποφασίστηκε η κατανομή ποσού ύψους 114.938.397,28 ευρώ σε Δήμους της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων, για τους μήνες Μαρτίου –Απριλίου 2018.
Στο Δήμο Βόλου θα καταβληθεί ποσό ύψους 2.026.645,56 ευρώ για τα προνοιακά επιδόματα του συγκεκριμένου διμήνου.
Το ποσό αυτό σύμφωνα με την απόφαση προορίζεται για την εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού, στους Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο έτους 2018 καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014(ΦΕΚ 36 Α΄).
Τα ποσά θα δοθούν στους Δήμους, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ οι δικαιούχοι Δήμοι καλούνται να ενημερώσουν το Υπουργείο έως την Πέμπτη 28 Ιουνίου για τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαϊου – Ιουνίου 2018.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση