Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο ζητούν η «Επιλογή Ευθύνης» και οι 6 ανεξάρτητοι σύμβουλοι
Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο  ζητούν η «Επιλογή Ευθύνης» και οι 6 ανεξάρτητοι σύμβουλοι

Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο ζητούν η «Επιλογή Ευθύνης» και οι 6 ανεξάρτητοι σύμβουλοι

Αντίγραφο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το έλλειμμα στο Ταμείο ζήτησαν, με αίτημα που κατέθεσαν, σήμερα (Πέμπτη), προς τον γενικό διευθυντή του Δήμου, οι , . , εκ μέρους της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» και Ι. Αποστολάκης, εκ μέρους και των ανεξάρτητων, Ε. Ανδρέου-Μεϊκοπούλου, Κ. Γαργάλας, Μ. , Φ. Κοκκινάκη, Ι. Μολοχίδης.

Στο αίτημά τους οι αναφέρουν ότι, σεβόμενοι τις διαδικασίες, ανέμεναν την ολο της σχετικής ΕΔΕ, που είχε ξεκινήσει, μετά τη δημοσιοποίηση, στις 6 Ιουνίου, από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θ. Θεοδώρου, της ύπαρξης ελλείμματος στο δημοτικό Ταμείο .

Επισημαίνοντας το γεγονός ότι η σχετική ΕΔΕ ολοκληρώθηκε και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου, στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, καθώς και την κρισιμότητα του θέματος, τόσο για τη λειτουργία του δημοτικού Ταμείου, όσο και για τη δημόσια εικόνα και αξιοπιστία του Δήμου, οι σύμβουλοι ζητούν αντίγραφο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, επικαλούμενοι το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση των δημοτικών συμβούλων για υπεύθυνη για κάθε θέμα που αφορά στον Δήμο και τη λειτουργία του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση