Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο ζητούν η «Επιλογή Ευθύνης» και οι 6 ανεξάρτητοι σύμβουλοι
Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο  ζητούν η «Επιλογή Ευθύνης» και οι 6 ανεξάρτητοι σύμβουλοι

Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο ζητούν η «Επιλογή Ευθύνης» και οι 6 ανεξάρτητοι σύμβουλοι

Αντίγραφο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης () για το στο Ταμείο Βόλου ζήτησαν, με αίτημα που κατέθεσαν, σήμερα (Πέμπτη), προς τον γενικό διευθυντή του Δήμου, οι , Ν. Οικονόμου, εκ μέρους της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» και Ι. , εκ μέρους και των ανεξάρτητων, Ε. Ανδρέου-Μεϊκοπούλου, Κ. , Μ. Δραμητινός, Φ. Κοκκινάκη, Ι. Μολοχίδης.

Στο αίτημά τους οι αναφέρουν ότι, σεβόμενοι τις διαδικασίες, ανέμεναν την ολοκλήρωση της σχετικής , που είχε ξεκινήσει, μετά τη δημοσιοποίηση, στις 6 Ιουνίου, από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θ. , της ύπαρξης ελλείμματος στο Ταμείο Βόλου.

Επισημαίνοντας το γεγονός ότι η σχετική ΕΔΕ ολοκληρώθηκε και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου, στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, καθώς και την κρισιμότητα του θέματος, τόσο για τη λειτουργία του δημοτικού Ταμείου, όσο και για τη δημόσια εικόνα και αξιοπιστία του Δήμου, οι σύμβουλοι ζητούν αντίγραφο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, επικαλούμενοι το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση των δημοτικών συμβούλων για υπεύθυνη ενημέρωση για κάθε θέμα που αφορά στον Δήμο και τη λειτουργία του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση