Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία & Προοπτικές
Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία & Προοπτικές

Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία & Προοπτικές

Η Κοινότητα Διαλόγου “Σύνθεσις”, με πρωτοβουλία του προέδρου της Χρήστου Τριαντόπουλου, συνεχίζει τη σειρά διαλόγων της στην περιφέρεια για την ανάδειξη κρίσιμων ζητημάτων για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, εντάσσοντάς την στον ευρύτερο κύκλο εκδηλώσεων της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις υπό τον τίτλο «Ο λόγος στους Νέους. Ο λόγος στο Μέλλον».

Σε συνέχεια, λοιπόν, της πρόσφατης ημερίδας στον Αλμυρό για τις μεγάλες τουριστικές και την περιφερειακή ανάπτυξη, η “Σύνθεσις” συνδιοργανώνει, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Φίλων Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, με θέμα «Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία & Προοπτικές». Η εν λόγω θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 στις 20:30, στο Volos Palace.

Κατά την θα τοποθετηθεί, αρχικά, ο  Χρήστος Τριαντόπουλος, διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας και πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου “Σύνθεσις”, και θα ακολουθήσουν με εισηγήσεις τους ο  Σπύρος Νιαβής, διδάκτωρ Οικονομικών και Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο  Γεώργιος Ζαφείρης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, και η  Μαρία Μπρούζγου, πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας και υπεύθυνη Επιτροπής Πολιτισμού και Τουρισμού ΤΕΕ.

Επίσης, κατά την θα τιμηθεί ο  Γεώργιος Σούρλας, π. και π. αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, για την πρωτοβουλία του αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου.

Τις τοποθετήσεις των εισηγητών θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των φορέων και των παρευρισκομένων, στο πλαίσιο μίας ευρείας δημόσιας συζήτησης.

Η Κοινότητα Διαλόγου “Σύνθεσις”  αποτελεί μία προσπάθεια ουσιώδους αλληλεπίδρασης πολιτών από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών, ακαδημαϊκών και κοινωνικών χώρων με σκοπό τη σύνθεση ιδεών, προσεγγίσεων και απόψεων που δύναται να επιτευχθεί και να προκύψει μέσα από τη διάδραση και την ώσμωση όλων όσοι κινούνται στο δημιουργικό και ορθολογικό ευρωπαϊκό χώρο του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού φάσματος.

Η στόχευση είναι να αναπτυχθεί ένας χώρος διαλόγου ώστε να προβάλλονται καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, εντός της κοινότητας αλλά και εκτός αυτής, με διάθεση σύνθεσης, σε μία στιγμή που η κοινωνία παρουσιάζει τάσεις αποσύνθεσης και ενίσχυσης των άκρων.

Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με μία σειρά άλλες δράσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, προχωρά σε ένα κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Ο λόγος στους Νέους. Ο λόγος στο Μέλλον», σημαντικό μέρος του οποίου είναι οι διάλογοι για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στην περιφέρεια, σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συζήτησης με τους νέους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

  • Το πρόγραμμα μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωναϊού  στη Θεσσαλία       - https://t.co/G9KCmS8asD… -

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

"Αλιεύοντας" την είδηση