Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο κέντρο της πόλης και στις συνοικίες
Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο κέντρο της πόλης και στις συνοικίες

Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο κέντρο της πόλης και στις συνοικίες

Πολιτική εξόρμηση πργμτοποίησαν οι οργανώσεις του -ΠΣ Μαγνησίας το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου στο της πόλης και στις συνοικίες.

Μοιράστηκε το κεντρικό φυλλάδιο του -ΠΣ με τον τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ» στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές δεσμεύσεις του κόμματος για το πρόγραμμα της επικείμενης προοδευτικής διακυβέρνησης ενώ διακινήθηκε υλικό που καλεί τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην των συνδικάτων στις 9 Νοεμβρίου.

Στις εξορμήσεις μετείχαν η συντονίστρια της ΝΕ Βανέσσα Κατσαρδή, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη των οργανώσεων του κόμματος.

Τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας επισκέφθηκαν καταστήματα, πολυκαταστήματα, καφετέριες στην Αγχίαλο, την Ν. Ιωνία, την Αγριά , στον περιφερειακό, στις γειτονιές του Βόλου και στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, συνομίλησαν με πολίτες και κατέγραψαν την δυσαρέσκειά τους για τις πολιτικές της ΝΔ, αλλά και τον φόβο τους για την ακρίβεια στα και στην ενέργεια.

Από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίστηκε πως ήρθε η ώρα για μια προοδευτική κυβέρνηση, για να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ς.

 

Συγκρότηση της Επιτροπής Ισότητας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Με πρωτοβουλία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, πρώην υπουργού και υπεύθυνης της Νομαρχιακής Επιτροπής για αυτά τα θέματα, συγκροτήθηκε χθες 2 Νοεμβρίου η Επιτροπή Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας.

Σκοπός της Επιτροπής είναι να προωθήσει την ισότητα των φύλων και τα γυναικεία δικαιώματα που πλήττονται σήμερα εντονότερα από τις κυβερνητικές πολιτικές, να κάνει καμπάνιες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης, να προωθήσει προτάσεις σχετικά με την ενίσχυση δομών για την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών και να αναδείξει ζητήματα που σχετίζονται με την έμφυλη διάσταση διακρίσεων που συνεχίζουν να υπάρχουν.

Στην συζήτηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, πήραν μέρος πολλά μέλη του κόμματος και αποφασίστηκε η διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα, σχετικά με τις γυναικοκτονίες και με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που είναι η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των υναικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση