Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Ποδηλατοπορεία στο Βόλο κατά της καύσης σκουπιδιών
Ποδηλατοπορεία στο Βόλο κατά της καύσης σκουπιδιών

Ποδηλατοπορεία στο Βόλο κατά της καύσης σκουπιδιών

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου προσκαλεί κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα να συμμετέχει με όποιο μέσον διαθέτει στην πορεία της Παρασκευής κατά της καύσης σκουπιδιών στην πόλη και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη.Η συγκέντρωση θα γίνει την Παρασκευή στην πλατεία Αγ. Νικολάου στις 18:00.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Ακόμη, θα εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην τακτική του εκφοβισμού και της φίμωσης των αγώνων και των αγωνιστών για την προάσπιση της δημόσιας υγείας με την μορφή των μηνύσεων και αγωγών. Πάνω από όλα η υγεία και το μέλλον των νέων παιδιών της πόλης!”

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η γενική ανοιχτή συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου στις 19:00 στην αίθουσα Δ (κτήριο Παπαστράτου, μπαίνοντας από Ιάσονος, αριστερά στον 1ο όροφο).
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΠΦΑ Μαγνησίας: Άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου από Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής… - https://t.co/CgN7tVwTRh -

  • Κατά της ηγεσίας της ΓΣΕΕ διοικητικό προσωπικό του Π.Θ. και Σωματείο Καθαριστριών/τών Ν. Μαγνησίας… - https://t.co/GtatdK89vz -

  • Ετήσια Γιορτή του Ρ/Φ Pressing 90.1 στη Λάρισα - https://t.co/RIMwSD7jPI -

"Αλιεύοντας" την είδηση