Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Γ. Καλτσογιάννη
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Γ. Καλτσογιάννη

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Γ. Καλτσογιάννη

Απηύθυνε προσκλητήριο νίκης για το μέλλον της χώρας

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Volos Palace πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα του Πάσχα η εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή  Γιώργου Καλτσογιάννη με αφορμή την ονομαστική του γιορτή.

Ο κ. Καλτσογιάννης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και με λόγο τεκμηριωμένο παρουσίασε το όραμά του για την Μαγνησία και την Ελλάδα.

Πολλοί πολίτες έδωσαν το παρών, όπου σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα ευχήθηκαν στον κ. Γιώργο Καλτσογιάννη για την ονομαστική του γιορτή αλλά και το νέο ξεκίνημα που κάνει ως υποψήφιος βουλευτής.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.   στην ομιλία του αναφέρθηκε αρχικά στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λέγοντας- μεταξύ άλλων-πως «οι σημερινοί κυβερνώντες φέρουν το αποκλειστικό μερίδιο ευθύνης για τα σημάδια παρακμής της χώρας μας. Αντί να δημιουργούν και να ενώνουν, διχάζουν και λασπολογούν, αντί να κτίζουν, γκρεμίζουν.

Πού είναι οι επενδύσεις; πού είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση; Που είναι ο νέος αέρας δημιουργίας;»

Συνεχίζοντας τόνισε πως «Σε αυτό το πολύ δύσκολο και αβέβαιο τοπίο  δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας, δεν πρέπει να απωλέσουμε την που πάντοτε έκρυβαν και έβγαζαν δημιουργικά οι Έλληνες στις κρίσιμες ιστορικές στιγμές του έθνους μας. Απέναντι στο τέλμα, την οπισθοδρόμηση, την ιδεοληψία και τον διχασμό, πρέπει να απαντήσουμε με την φυγή προς τα εμπρός.

Γιατί αυτό μας επιβάλλει η και ο μας».

 

Η ιστορική ευθύνη της Ν.Δ.

Ο κ. Καλτσογιάννης πρόσθεσε πως « απέναντι στο κύμα του λαϊκίστικου και μηδενιστικού πολιτικού λόγου, απαιτείται να ορθώσουμε τις αξίες της εθνικής ευθύνης και της ενότητας. Η , η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η παράταξη της αλήθειας και της προόδου, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη να οδηγήσει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Με και όραμα να φέρει επιτέλους την ελπίδα και την προοπτική στον τόπο».

 

Όλοι μαζί να  πορευτούμε

 Ο κ. Καλτσογιάννης συνέχισε την ομιλία του λέγοντας πως «Στο πλευρό των ανθρώπων που θέλει να δώσει την μεγάλη μάχη για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο πρόεδρος της Ν.Δ. ο μου έκανε την τιμή να επιλέξει και εμένα προσωπικά αναγνωρίζοντας όλο τον αγώνα που έχω δώσει αυτά τα χρόνια αλλά και το έργο μου μέσα από την πορεία μου στην αυτοδιοίκηση.

Σε αυτόν τον αγώνα, φίλες και φίλοι  θέλω να σας έχω μαζί μου, όπως πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα να προχωρήσουμε μαζί, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του τόπου μας, για να κάνουμε την Ελλάδα ξανά δυνατή.».

 

Το έργο στην  Περιφέρεια

 

Για ένα ανεκτίμητης αξίας σχολείο, όπως είναι η θητεία του στην περιφέρεια, μίλησε ο κ. Καλτσογιάννης λέγοντας πως «Για μένα η οκτάχρονη θητεία στην Αυτοδιοίκηση, στην Περιφέρεια, ήταν ένα πραγματικό σχολείο. Είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον περιφερειάρχη  Κώστα Αγοραστό, έναν δεινό πολιτικό  που πήγε την Θεσσαλία μπροστά αλλά και όλους τους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους  με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό καλό και την πρόοδο του τόπου.

Έχοντας διατελέσει τρία  χρόνια αντι αλλά και οκτώ  χρόνια μέλος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, μπόρεσα να αντιμετωπίσω, να προωθήσω και συμβάλλω στην εξέλιξη πολλών έργων και δράσεων.

Τα χρόνια αυτά πάνω από 4.000 έργα υλοποιήθηκαν από την περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά έβαλα το δικό μου λιθαράκι για την υλοποίησή τους έχοντας κομβικό ρόλο είτε ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής είτε ως αντι.

Ο κατάλογος με τα έργα για την Μαγνησία αμέτρητος».

Με πολύ τιμητικά λόγια για την προσωπικότητα και την προσφορά του Γ. Καλτσογιάννη στην περιφέρεια μίλησε στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης  Κώστας Αγοραστός τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο Γιώργος Καλτσογιάννης θα πετύχει, έχει μεγάλο πολιτικό μέλλον , γιατί έχει πίσω του το μέλλον της περιφέρειας και το έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.». Αναφέρθηκε επίσης στην άριστη που είχαν  όλα αυτά τα χρόνια και ότι έχει εικόνα και ήχο από τους αγώνες που έδωσε για τα έργα στην Περιφέρεια και μπορεί να τα αξιοποιήσει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας   Κώστας Αγοραστός, ο πρώην υπουργός   Γιώργος Σούρλας, ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας Ιωάννης Πρίντζος, η χωρική αντιπεριφερειάρχης  Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργύρης Κοπάνας, Θανάσης Λιούπης, Βασίλης Χατζόπουλος και Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΒΟΛ  Νικήτας Πρίντζος, ο πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΜΒ και δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Παπαευσταθίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θαν. Σταυρίδης, Απ. Ζαρκάδας, Κατερίνα Τσοπουρίδου, Τέλης Δουλόπουλος, η πρόεδρος δημοτικής ενότητας Βόλου  Ιωάννα Ζωμένου,  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος  Εμμανουηλίδης,  η πολιτευτής της ΝΔ  Έλενα Αντωνοπούλου, η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας και  υποψήφια δήμαρχος Βόλου  Νάνσυ Καπούλα, ο υποψήφιος δήμαρχος  Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ Μπλέτα Αφροδίτη, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Βόλου  Χρίστος Στρατηγόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου  Απόστολος Οντόπουλος, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μαγνησία Χρίστος Καραβασίλης, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι,  πολλοί πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων και πλήθος συμπολιτών, τους οποίους όλους ο κ. Καλτσογιάννης έναν-έναν ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση