Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πλήθος κόσμου στην χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου
Πλήθος κόσμου στην χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου

Πλήθος κόσμου στην χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου.

Στην κατάμεστη αίθουσα, του KOKKINOS και υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας οι χοροί κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Νίκος Μούτσελος.

Την εκδήλωση άνοιξε το τμήμα νηπίων με χοροδιδάσκαλο την  Θάλεια Μπούτλα.

Ακολούθησαν το παιδικό και εφηβικό τμήμα με χοροδιδάσκαλο τον Θανάση Μπέα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παιδικής και της γυναικείας χορωδίας,είχε η μαέστρος Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της πρωτοεμφανιζόμενης ορχήστρας του Φιλοπρόοδου είχε ο μαέστρος Γιώργος Σταμούλης.

Η έκπληξη την βραδιάς ήταν το δώρο του  Πάνου Κόκκινου. Με συνοδεία στο πιάνο του Τζίνο Κόκκινου χάρισε για λίγα λεπτά την εξαίρετη φωνή του.

Εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Φιλοπρόοδου, που κυριολεκτικά γέμισαν την αίθουσα, τίμησαν με την παρουσία τους  αεριφερειάρχης Θεσσαλίας  Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρώην Βόλου  Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Θεολόγος , ο Άγγελος Γεωργακόπουλος, τοπικός σύμβουλος Δημοτικής ενότητας Νέας Αγχιάλου, ο  Χρήστος Τριαντόπουλος, πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις και αρόεδρος του συλλόγου Αγχιαλιτών Αθήνας, η Κατερίνα Τσοπουρίδου,γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, ο  Κων/νος Μαραβέγιας, πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  Θεόδωρος Στάμος , ο πρόεδρος της Δ.Κ. ς  Ανάργυρος Τέφογλου και ο πρώην Νέας Αγχιάλου  Παντελής Πελεκάνος.

Χαιρετισμό απέστειλαν η υφ Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα,οι οποίες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν
Παρόντες στην  εκδήλωση ήταν   επίσης ο πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Ν.Αγχιάλου η «ΔΗΜΗΤΡΑ»  Ιωάννης Κίτσιος, οαντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ.  Ιωάννης Λουλούδης, η έφορος Δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Γερακίνα Μηνούδη, αντιπροσωπεία του συλλόγου των «Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου» και ο πρόεδρος Χρήστος Ράπτης, ατιπροσωπεία του συλλόγου Σαρακατσαναίων Μαγνησίας και ο πρόεδρος  Ευάγγελος Καραθόδωρος, ο  πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Νέας Αγχιάλου Δημήτριος Σπύρου, εκπρόσωποι του συλλόγου «Εναλλακτική » και η πρόεδρος Παγουρτζή Μαρία, του Αθλητικού συλλόγου «ΠΥΡΑΣΟΣ»  Ευάγγελος Χαρίσης και Καραγιώργος και του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου Δέσποινα Φλαμουρίδη-Παπατζέλου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου και η πρόεδρος  Πόπη Κυτούδη, ο  πρόεδρος Ποντίων νομού Μαγνησίας Περκουλίδης Κων/νος, αντιπροσωπεία του συλλόγου «Διαδρομή» με τον πρόεδρο Καραμπάση Κων/νο,  του Συλλόγου «Χοροστέκι Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε.»,  του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και του Περιφερειακού Λυκείου Ελληνίδων Αλμυρού.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της χοροεσπερίδας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση