Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / PLATINUM & GOLD βραβείο για το You Cann by ΕΨΑ στα VEGAN AWARDS
PLATINUM & GOLD βραβείο για το You Cann by ΕΨΑ στα VEGAN AWARDS

PLATINUM & GOLD βραβείο για το You Cann by ΕΨΑ στα VEGAN AWARDS

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το You Cann by στα Vegan Awards, το νέο θεσμό που επιβράβευσε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν το vegan lifestyle.

Στον Πυλώνα Food & Beverage, το You Cann by απέσπασε το PLATINUM βραβείο, που σημαίνει ότι συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις υποψηφιότητες. Παράλληλα, στην ενότητα Drink of the Year κέρδισε το GOLD βραβείο, κάνοντας δυναμικά την είσοδό του στη Vegan κοινότητα.

Μέσα σε μια όχι εύκολη χρονιά, η ΕΨΑ επέκτεινε τη γκάμα της, με ένα % φυσικό προϊόν, χωρίς , που ανταποκρίνεται πλήρως στην τάση της εποχής.

Το You Cann είναι ένα ισορροπημένο ανθρακούχο ποτό με αφέψημα βιομηχανικής κάνναβης (hemp) και εκχύλισμα φύλλων στέβια. Έχει μόνο 3 ανά συσκευασία και συνδυάζει ευχάριστα τη φυσική γεύση της βιομηχανικής κάνναβης, το έντονο άρωμα και τον εκπληκτικό σχεδιασμό. Το You Cann δεν περιέχει την ψυχοτρόπο ουσία του φυτού THC, αλλά έχει όλα τα ευεργετικά στοιχεία της κάνναβης.

Το προϊόν υπογράφεται από την ΕΨΑ και αποτελεί ένα νέο brand με μεγάλες προοπτικές, στο πλαίσιο της καινοτομίας της εταιρίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση