Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πιτσιρικάς πήρε τα κλειδιά από τις προστατευτικές μπάρες του ΟΣΕ
Πιτσιρικάς πήρε τα κλειδιά από τις προστατευτικές μπάρες του ΟΣΕ

Πιτσιρικάς πήρε τα κλειδιά από τις προστατευτικές μπάρες του ΟΣΕ

Πιτσιρικάς πήρε χθες τα κλειδιά από τις προστατευτικές μπάρες του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα αυτές να μη λειτουργήσουν για τέσσερις ώρες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις κατά τη διέλευση των τρένων.

Συγκεκριμένα, μητέρα πήγε χθες το πρωί στον σταθμό του ΟΣΕ, με το 9χρονο παιδί της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, προκειμένου να μεταβούν στη Λάρισα σε γιατρούς.

Κάποια στιγμή χωρίς το παιδάκι να αντιληφθεί, είδε τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται για να κατεβαίνουν οι μπάρες των σιδηροδρομικών διαβάσεων και τα κράτησε στα χέρια του.

Η μητέρα ταξίδεψε με το παιδί της με το τρένο από Βόλο για Λάρισα και αυτό κρατούσε στα χέρια του τα κλειδιά, που είναι μοναδικά και δεν υπάρχουν άλλα αντίστοιχα για τον σκοπό αυτό.

Όταν διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, ενημερώθηκε ο ΟΣΕ στη Λάρισα, εντοπίστηκε η μητέρα με το παιδί στο σταθμό του ΟΣΕ Λάρισας και κατά την επιστροφή τους στο Βόλο τα κλειδιά αποδόθηκαν στους υπευθύνους του ΟΣΕ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι #ΒιασμόςστηΘεσσαλονίκη - https://t.co/aSg6KbIDcF -

  • Έκλεβαν κλουβιά με πουλιά και συνελήφθησαν #κλοπή #ληστεία - https://t.co/QimXFPSdd0 -

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση