Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πικετοφορία στην οδό Ερμού κατά της καύσης σκουπιδιών
Πικετοφορία στην οδό Ερμού κατά της καύσης σκουπιδιών

Πικετοφορία στην οδό Ερμού κατά της καύσης σκουπιδιών

Πικετοφορία στην οδό Ερμού στο ύψος του Αγ, ικολάου έκαναν απόψε τα μέλη της επιτροπής αγώνα κατά της καύσης σκουπιδιών  που διαμαρτύρονται για την καύση rdf από την .

Τα μέλη της επιτροπής, μετά την κατάληψη πάνω από δύο ώρες το μεσημέρι των γραφείων της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ συγκεντρώθηκαν στον Άγιο ικόλαο και ενώ από το μεσημέρι είχε αποφασιστεί να πάνε στην παραλία, όπου γινόταν η τελετή έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ κάτω των 18 ετών, έμειναν στο χώρο για περίπου μια και τελικά αποφάσισαν να κάνουν πικετοφορία στην οδό Ερμού και να μην κατέβουν στην παραλία.

Σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής Στέλιο Λημνιό «επειδή η περιοχή μεταξύ του Αγ. Νικολάου και της παραλίας, όπου θα γινόταν η εκδήλωση για το γεγονός, είναι γεμάτη κλούβες, διμοιρίες και αστυνομικούς κι επειδή δεν θέλουμε μια ρήξη που θα γυρίσει σε βάρος μας, υπό την έννοια ότι προσπαθούμε να χαλάσουμε μια γιορτή, μένουμε σ' αυτή την ειρηνική και θα προχωρήσουμε στην οδό Ερμού ενημερώνοντας τους για τις θέσεις και τις απόψεις μας».

Η πικετοφορία καξε στην  Πλατεία , όπου τα μέλη της επιτροπής, που διεκδικούν να σταματήσει η καύση rdf από την , θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους  για την ερχόμενη εβδομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση