Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Περπατούμε όλοι στα «Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου 
Περπατούμε όλοι στα «Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου 

Περπατούμε όλοι στα «Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου 

Το Σάββτο 4 Ιουνίου 2022, η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει για πρώτη φορά την «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά», μια ανοιχτή γεμάτη δράσεις για μικρούς και μεγάλους, μουσικά δρώμενα, live ooking, face painting, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, στην παραλία του .

Την εκδήλωση στηρίζουν η Περιφέρεια ς και ο Βόλου.

Δηλώστε συμμετοχή στις δράσεις και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία:

🚶 “1000 βήματα για τα Γενναία Παιδιά”

Ελάτε να περπατήσετε μαζί μας στην παραλία: 1000 Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά! (Απαιτείται εγγραφή στο site: https://elepap.gr/vimatazois/)

“Κυνήγι θησαυρού”

Λύστε τον γρίφο, περάστε τις δοκιμασίες για να φτάσετε στον τελικό στόχο και τον μεγάλο θησαυρό! (Απαιτείται εγγραφή στο site: https://elepap.gr/vimatazois/)

“Escape room σε ιστιοπλοϊκά σκάφη”

Απεγκλωβιστείτε γρήγορα από το εσωτερικό του σκάφους λύνοντας τον γρίφο, και απολαύστε μια βόλτα με σκάφος στον Παγασητικό κόλπο. (Απαιτείται εγγραφή στο site: https://elepap.gr/vimatazois/)

Με τη συμμετοχή σας στις δράσεις στηρίζετε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Βοηθάτε την ΕΛΕΠΑΠ να προσφέρει θεραπευτικά και στα Γενναία Παιδιά με αναπηρία, που δίνουν το δικό τους αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση