Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πέντε προσλήψεις από την ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ
Πέντε προσλήψεις από την ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Πέντε προσλήψεις από την ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Σε πέντε προσλήψεις συμβασιούχων θα προχωρήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού,για κάλυψη αναγκών σε Τµήµατα της ∆ιεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής ζωής».

Πρόκειται για ένα άτομο με ειδικότητα Π.Ε. Θετρολόγου, ένα άτομο Π.Ε. Ζωγράφων, ένα Τ.Ε. Μουσικής (με πτυχίο φυγής – αρμονίου), ένα Δ.Ε. εκπαιδευτικής Κεραμικής και ένα Δ.Ε. εκπαιδευτικής Ρυθμικής – Καλλιτεχνικής Γυμναστικής.

Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή μέχρι 31 Αυγούστου 2017, με δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων, σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι από 5/9/ 2016 έως και 12/9/2016 τις ώρες 09:00 έως 14:00 και πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του ∆ηµοτικού Οργανισµού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισµού και Πολιτισµού – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ., Καραµπατζάκη µε Αναπαύσεως Τ.Κ 38446, Βόλος, τηλ.: 2421091191, ενώ η προκήρυξη θα είναι διαθέσιµη από την ιστοσελίδα www.doepap.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη με ένα κιλό αφορολόγητο καπνό - https://t.co/rb3W9PhYXD -

  • Νεκρός 65χρονος Άγγλος στην αυλή του σπιτιού του στον Κατηγιώργη - https://t.co/PNagqlRAew -

  • Εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης στη Λάρισα - https://t.co/kLXta3Y1kL -

"Αλιεύοντας" την είδηση