Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Πέντε προσλήψεις από την ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ
Πέντε προσλήψεις από την ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Πέντε προσλήψεις από την ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Σε πέντε συμβασιούχων θα προχωρήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού,για κάλυψη αναγκών σε Τµήµατα της ∆ιεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής ζωής».

Πρόκειται για ένα άτομο με Π.Ε. Θετρολόγου, ένα άτομο Π.Ε. Ζωγράφων, ένα Τ.Ε. Μουσικής (με φυγής – αρμονίου), ένα Δ.Ε. εκπαιδευτικής Κεραμικής και ένα Δ.Ε. εκπαιδευτικής Ρυθμικής – Καλλιτεχνικής Γυμναστικής.

Οι που θα υπογραφούν θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή μέχρι 31 Αυγούστου 2017, με δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων, σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι από 5/9/ 2016 έως και 12/9/2016 τις ώρες 09:00 έως 14:00 και πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του ∆ηµοτικού Οργανισµού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισµού και Πολιτισµού – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ., Καραµπατζάκη µε Αναπαύσεως Τ.Κ 38446, Βόλος, τηλ.: 2421091191, ενώ η θα είναι διαθέσιµη από την ιστοσελίδα www.doepap.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση