Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Πέντε προσλήψεις στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Βόλου
Πέντε προσλήψεις στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Βόλου

Πέντε προσλήψεις στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Βόλου

Την πρόσληψη συνολικά 370 τόμων Πνελλαδικά, (πέντε για τον Βόλο)  με σύμβαση ς Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, ανακοίνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πρόκειται για 217 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 66 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 87 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αντικείμενο απασχόλησης την υποβοήθηση του υ των Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου  και ειδικότερα της ενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, της ενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής (της Γενικής Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής, της Αρχής Προσφυγών, της Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Ταμείου Ασύλου, και Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλων πόρων), της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτος της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, της Ειδικής Γραμματείας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, της Ειδικής Γραμματείας Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Για την δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Βόλου, στη θέση «Μόζας» Διμηνίου προβλέπεται η πρόσληψη τριών ατόμων ς Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού, ενός ατόμου ς Τ.Ε. Πληροφορικής και ενός ατόμου ΔΕ Γενικών Καθηκόντων.

Οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως κατηγορίας (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ), για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν, ενώ δεκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι Έλληνες πολίτες.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 23.59, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής κατατίθενται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (στη διεύθυνση applications.migration.gov.gr). Με την αίτηση οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα, σύντομο βιογραφικό Σημείωμα – μπορεί ο υποψήφιος να ακολουθήσει την μορφή του ευρωπαϊκού προτύπου βιογραφικού σημειώματος στην ακόλουθη διεύθυνση: https://europa.eu/europass/el και τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, από την Πρόσκληση δικαιολογητικά, πιστοποιητικά ή τίτλους και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία. Αν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή τα κριτήρια που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία αίτηση για μία μόνο κατηγορία Προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ) και στην οποία μπορεί να σημειώσει έως δύο προτιμήσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση