Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΠΕΜΣ: Mετρά τις τιμές των αέριων ρύπων o σταθμός στο Βόλο
ΠΕΜΣ: Mετρά τις τιμές των αέριων ρύπων o σταθμός στο Βόλο

ΠΕΜΣ: Mετρά τις τιμές των αέριων ρύπων o σταθμός στο Βόλο

“Ουδέποτε ο σταθμός σταμάτησε να μετρά τις τιμές των αέριων ρύπων. Αυτή την χρονική περίοδο γίνεται συντήρηση του σταθμού, χωρίς όμως να έχει σταματήσει η λειτουργία του. Οι τιμές εκτυπώνονται συνεχώς από τον αρμόδιο συντηρητή του σταθμού και αποστέλλονται κανονικά στο Υπουργείο. Το πρόβλημα εστιάζεται στην μη εμφάνιση των αποτελεσμάτων on line και όχι στη μέτρηση των αέριων ρύπων. Για το δίμηνο Απριλίου και Μαΐου οι τιμές έχουν εκτυπωθεί και έχουν αποσταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ για το δίμηνο Ιουνίου και Ιουλίου αυτό θα γίνει στα της τρέχουσας εβδομάδας.” Τα παραπάνω διευκρινίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων αναφορικά με τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης αέριων ρύπων στην πόλη του Βόλου.

Επίσης αναφέρεται πως “Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τιμές των μετρήσεων, μπορεί να επικοινωνήσει με την Περιφερειακή Ενότητα και να του αποσταλούν τα αποτελέσματα”.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων είπε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας της ελέγχει καθημερινά τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης, μεριμνά για τη συχνή συντήρησή του και αποστέλλει τις τιμές των αέριων ρύπων στο αρμόδιο Υπουργείο.

Ουδέποτε σταμάτησε η λειτουργία του και η εκτύπωση των τιμών.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η συντήρησή του οι τιμές δεν θα εμφανίζονται on line, αλλά όποιος επιθυμεί να τις παρακολουθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την Περιφερειακή μας Ενότητα και να του αποσταλούν τα σχετικά αρχεία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση