Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΕΜΣ: Mετρά τις τιμές των αέριων ρύπων o σταθμός στο Βόλο
ΠΕΜΣ: Mετρά τις τιμές των αέριων ρύπων o σταθμός στο Βόλο

ΠΕΜΣ: Mετρά τις τιμές των αέριων ρύπων o σταθμός στο Βόλο

“Ουδέποτε ο σταθμός σταμάτησε να μετρά τις των αέριων ρύπων. Αυτή την χρονική περίοδο γίνεται συντήρηση του σταθμού, χωρίς όμως να έχει σταματήσει η λειτουργία του. Οι εκτυπώνονται συνεχώς από τον αρμόδιο συντηρητή του σταθμού και αποστέλλονται κανονικά στο Υπουργείο. Το πρόβλημα εστιάζεται στην μη εμφάνιση των αποτελεσμάτων on line και όχι στη μέτρηση των αέριων ρύπων. Για το δίμηνο Απριλίου και Μαΐου οι τιμές έχουν εκτυπωθεί και έχουν αποσταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ για το δίμηνο Ιουνίου και Ιουλίου αυτό θα γίνει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.” Τα παραπάνω διευκρινίζονται από την και Σποράδων αναφορικά με τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης αέριων ρύπων στην πόλη του Βόλου.

Επίσης αναφέρεται πως “Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για τις των μετρήσεων, μπορεί να επικοινωνήσει με την Περιφερειακή Ενότητα και να του αποσταλούν τα αποτελέσματα”.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων είπε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας της ελέγχει καθημερινά τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης, μεριμνά για τη συχνή συντήρησή του και αποστέλλει τις τιμές των αέριων ρύπων στο αρμόδιο Υπουργείο.

Ουδέποτε σταμάτησε η λειτουργία του και η εκτύπωση των τιμών.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η συντήρησή του οι τιμές δεν θα εμφανίζονται on line, αλλά όποιος επιθυμεί να τις παρακολουθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την Περιφερειακή μας Ενότητα και να του αποσταλούν τα σχετικά αρχεία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση