Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / “Πάρτυ εγκαινίων” στο έργο του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς έκαναν οι κάτοικοι
“Πάρτυ  εγκαινίων”  στο έργο του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς έκαναν οι κάτοικοι

“Πάρτυ εγκαινίων” στο έργο του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς έκαναν οι κάτοικοι

Πάρτυ “εγκαινίων” στο έργο του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς , οι εργασίες του οποίου συνεχίζονται  στο πάρκο του οικισμού έκαναν σήμερα, και μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας,  απουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτη που τον ανέμεναν.

Οι συγκεντρωμένοι, ανέπτυξαν  άσπρη κορδέλα στο εργοτάξιο κατασκευής του αντλιοστασίου λυμάτων και τοποθέτησαν τραπεζάκι με αναψυκτικά και γλυκίσματα, ενώ δεν έκοψαν την κορδέλα την οποία άφησαν στον χώρο για να την κόψει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ στις 22 Φεβρουαρίου που η Επιχείρηση ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί το έργο, τη στιγμή που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Εκπολιστικού Συλλόγου Αστέρια Κώστας Θεοδοσόπουλος ανέφερε ότι η τελετή «εγκαινίων» οργανώθηκε, μετά από τηλεοπτικές δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, ότι το έργο επρόκειτο να ολοκληρωθεί.

Οι είχαν πληροφορίες ότι θα πήγαινε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ να τους ενημερώσει.

Ο κ. Θεοδοσόπουλος είπε ότι σύμφωνα με τον κ. Γαλάτη ο ίδιος παραπλάνησε τη δικαστή και ως φερόμενος πρόεδρος του Συλλόγου την έπεισε για να κερδίσουν οι την αγωγή στις αρχές Αυγούστου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε χθες, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ είπε στον πρόεδρο του Συλλόγου ότι το πάρκο θα γίνει πολύ όμορφο όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα να δώσει μακέτα του πάρκου.

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι με την κατασκευή του έργου, λέγοντας ότι εδώ και 45 μέρες ο οικισμός δεν έχει σταθερά τηλέφωνα, ενώ οι έχουν αγανακτήσει από τον θόρυβο, ενώ το γεωτρύπανο, που είναι παλαιού τύπου, ρυπαίνει με καυσαέριο τα σπίτια.

Ο κ. Θεοδοσόπουλος εκτίμησε ότι το έργο δεν θα έχει ολοκληρωθεί ούτε μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που οι κάτοικοι προγραμματίζουν και νέα «εγκαίνια».

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου είπε ότι θα καταθέσει στον εισαγγελέα τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει, όπως και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμος πρόεδρος, ώστε να αντικρούσει έγκληση που κατέθεσε σε βάρος του ο κ. Γαλάτης στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ταλαιπωρείται η υγεία 19χρονου αυτιστικού παιδιού που διαμένει στον οικισμό και που από τις 18 Οκτωβρίου άρχισε να παρουσιάζει επιληπτική κρίση και η μητέρα του αναγκάζεται ο πλέον να του δίνει δύο φορές την ημέρα φάρμακα.

Η μητέρα του παιδιού, το σπίτι της οποίας είναι απέναντι από το εργοτάξιο, ανέφερε ότι άλλαξε θέση από την οποία επιβιβάζεται στο λεωφορειάκι καθημερινά, ενώ απέδωσε την επιληψία στο θόρυβο που δημιουργείται από τις εργασίες.

Ο εκπρόσωπος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Κώστας Βολιώτης είπε ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι απαράδεκτη και η Π.Π.Μ. συμπαραστέκεται στους κατοίκους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

  • Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας #ΕξετάσειςΡαδιοερασιτεχνών - https://t.co/dDmanlZ9fL -

"Αλιεύοντας" την είδηση