Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παρουσίαση εργαλείων και προσφορές στα “Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης”
Παρουσίαση εργαλείων και προσφορές στα “Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης”

Παρουσίαση εργαλείων και προσφορές στα “Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης”

Στο κατάστημα “Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης”, στην οδό Ελασσόνος 27 στα Παλιά,θα γίνει & δοκιμές εργαλείων για 3η συνεχόμενη χρονιά και φέτος, σήμερα 11 Ιουνίου από τις 09.00 π.μ. έως τις 19.00.

ια να γίνει μια εργασία εύκολα, σωστά και αποτελεσματικά  χρειάζεται το κατάλληλο εργαλείο. Αυτό ισχύει τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους ερασιτέχνες.Εν πολλοίς, δηλαδή, ισχύει το ρητό του θυμόσοφου λαού “τα εργαλεία κάνουν το μάστορα”.

Για το λόγο αυτό στο κατάστημα Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης πρώτο μέλημα είναι να αντιληφθούμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να του προτείνουμε το κατάλληλο εργαλείο.Προκειμένου λοιπόν οι πελάτες να γνωρίσουν τις επιλογές που έχουν και να επιλέξουν το σωστότερο εργαλείο κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνεται στο κατάστημα εκθέσεις και δοκιμές διάφορων εταιρειών κι εργαλείων.

Δες και δοκίμασε τα εργαλεία

Προκειμένου λοιπόν να υπάρχει η καλύτερη στους πελάτες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, για τις επιλογές που έχουν ώστε να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και εύκολα, διοργανώνονται και φέτος μέρες ς και δοκιμών εργαλείων, χειρός, ηλεκτρικών και μπαταρίας, στο κατάστημα Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης στα Παλιά, Ελασσόνος 27.

Τρίτη 11 Ιουνίου από τις 09.00 έως τις 19.00

  • Εργαλεία ηλεκτρικά και μπαταρίας
  • Εργαλειοθήκες και εργασίας

Αυτές μέρες στα Εργαλεία Κανελλής θα υπάρχει σχεδόν το σύνολο της γκάμας των εργαλείων κάθε εταιρείας. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει το κάθε εργαλείο, να το πιάσει στα χέρια του για να το δοκιμάσει, να διαπιστώσει τις δυνατότητές του κι εν τέλει να το σει αφού είναι σίγουρος ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλει.

Αναμφίβολα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που ο καθένας πρέπει να εκμεταλλευτεί και να ενημερωθεί με τον πιο άμεσο και απτό τρόπο, για τα εργαλεία που κυκλοφορούν. Μάλιστα το κατάστημα Εργαλεία Κανελλής & Σβεντζούρης θέλοντας να ευχαριστήσει όσους θα το επισκεφθούν, φροντίζει εκείνες τις μέρες να έχει ακόμα καλύτερες τιμές και διάφορα δώρα.  Ενώ για όποιον κάνει τις αγορές του υπάρχει συμμετοχή σε με με δώρα εργαλεία των εταιρειών αυτών (Metabo, Knipex, Dewalt).

Από εκεί και πέρα αφήνουμε την επιλογή στον πελάτη για που θα καταλήξει και σε ποιο εύρος τιμής θέλει να κινηθεί. Σε κάθε όμως περίπτωση έχουμε από την πλευρά μας εγγυόμαστε ότι και τα οικονομικά εργαλεία (τα πιο ερασιτεχνικά) είναι ποιοτικά και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες όποιου τα επιλέξει. Φροντίζουμε δηλαδή κάθε προϊόν μας να είναι value for money (δηλαδή να έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας και καλής τιμής).

Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.kanellis.gr και στο fb: Εργαλεία Κανελλής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση