Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παρουσίαση του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025»
Παρουσίαση του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025»

Παρουσίαση του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025»

Προυσίση του Συνδυασμού «ΜΑΓΗΣΙΑ 2025», με υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τρύφων Ευ. Πλαστάρα,  θα γίνει σήμερα Δευτέρα 6 οεμβρίου 2017 και 19:00  στο Volos Palace”.

Στο πλαίσιο διενέργειας των εκλογών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια προσπάθεια συγκρότησης μίας δημιουργικής ομάδας προς ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Μετά από διαβούλευση με , βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας, έχει σχηματιστεί ένας ευρύς επαγγελματικός συνδυασμός με τίτλο «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» και υποψήφιο πρόεδρο Επιμελητηρίου Μαγνησίας τον Τρύφωνα Ευ. Πλαστάρα.

Τον συνδυασμό απαρτίζουν υποψήφιοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, άτομα νέα και παλιά, αξιόλογα με όραμα, όρεξη, δραστηριοποίηση στο Νομό και για το Νομό  .

Υποψήφιοι εκπρόσωποι από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δηλαδή το εμπορικό, το μεταποιητικό, το τουριστικό και το τμήμα υπηρεσιών.

Πρώτη  στάση, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και 19:00 στο “Volos Palace”  όπου θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός και μια πρώτη παρουσίαση αρχών και θέσεων του συνδυασμού.

Στην αυτή θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν υποβάλλει την υποψηφιότητά τους μέχρι σήμερα.

Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι του Νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», προκειμένου να  γνωρίσουν, να ακούσουν τις προτάσεις και να ανοίξει ένας ευρύτερος δις που στόχο θα έχει το καλύτερο προγραμματισμό και την καλύτερη στόχευση ενόψει της οριστικής κατάρτισης του προγράμματος του συνδυασμού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση