Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου ο Αγγ. Αγραφιώτης
Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου ο Αγγ. Αγραφιώτης

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου ο Αγγ. Αγραφιώτης

Πριτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ο Αγγ. , μετά τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε το τελευταίο διάστημα και που μόνο καλό δεν έκανε στο Ίδρυμα, που φιλοξενεί ευαίσθητες ψυχές.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του , Κ. Θεοδώρου δήλωσε: Μετά την επιβληθείσα, από την ίδια την πραγματικότητα, υποβολή παραίτησης του κ. Άγγελου Αγραφιώτη, από τη θέση του προέδρου του Ορφανοτροφείου , μια νέα σελίδα ανοίγει για τη λειτουργία του πολύπαθου Ιδρύματος.

Το είχα τονίσει από την πρώτη ημέρα, που τα μέλη του νέου Δ.Σ., με είχαν τιμήσει με την ψήφο τους για να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής, το επαναλαμβάνω και σήμερα, ότι στην προσπάθεια αυτή για να αποκατασταθεί η ηρεμία του Ιδρύματος και να λειτουργήσει απρόσκοπτα, χωρίς προτα, για το καλό αποκλειστικά και μόνο των ίδιων των παιδιών, δεν περισσεύει κανείς.

Αντίθετα επιβάλλεται η συναίνεση και η συσπείρωση του συνόλου της κοινωνίας, όχι μόνο γύρω από το Ορφανοτροφείο, αλλά και από όλα τα κοινωφελή Ιδρύματα, σε μια εξαιρετικά δεινή κατάσταση που βιώνουμε ως χ.

Εμείς θα βαδίσουμε στο δύσκολο μονοπάτι, που εθελοντικά πήραμε, συναινετικά και με ενωτική διάθεση και απευθύνουμε προσκλητήριο προς όποιον αγαπά πραγματικά τον εθελοντισμό και την προσφορά να συαταχθεί μαζί μας.

Είναι αυτονόητο ότι το προσκλητήριο αυτό αφορά και τον παραιτηθέντα πρόεδρο, κ. Αγραφιώτη, η και το ενδιαφέρον του οποίου για το Ίδρυμα, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και δεν εκδηλώνονται μόνο από τη θέση του προέδρου”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση