Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παρεμβάσεις σε δημοτικό κτήριο στο Σέσκλο και στο Δημοτικό αμαξοστάσιο Ν. Ιωνίας
Παρεμβάσεις σε δημοτικό κτήριο στο Σέσκλο και στο Δημοτικό αμαξοστάσιο Ν. Ιωνίας

Παρεμβάσεις σε δημοτικό κτήριο στο Σέσκλο και στο Δημοτικό αμαξοστάσιο Ν. Ιωνίας

Ομόφων εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίση της ς Επιτροπής Βόλου, παρουσία μόνο συμβούλων της πλειοψηφίας, η μελέτη για εργασίες συντήρησης και επισκευής Δημοτικού κτιρίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σέσκλου, με προϋπολογισμό απευθείας ανάθεσης 4.964,23 €.

Πρόκειται για εργασίες μόνωσης του δώματος, συμπλήρωση υδρορροών, αποκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών σοβάδων, εσωτερικό και εξωτερικό επαναχρωματισμό.

Κατά την αυτοψία που έγινε διαπιστώθηκε πρόβλημα μόνωσης του δώματος, με την αποκόλληση τμήματος εσωτερικού σοβά στην οροφή του ισογείου, καθώς και φουσκώματα στα επιχρίσματα των εξωτερικών κλιμάκων του κτιρίου.

Επίσης στη συνεδρίαση εγκρίθηκε η μελέτη του έργου εργασίες αποκατάστασης της εσωτερικής οροφής και δαπέδου του Δημοτικού Αμαξοστασίου . Ιωνίας, σε που εξυπηρετεί τη Διεύθυνση Πρασίνου.

Ο προϋπολογισμός της απευθείας ανάθεσης 5.378,13 €, ενώ επισκευές θα γίνουν σε 67,15 τ.μ. οροφής και 70,20 τ.μ. δαπέδου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι προετοιμασία της επιφάνειας του δαπέδου, τοποθέτηση πλακιδίων, τοποθέτηση ανθυγρής γυψοσανίδας οροφής, αφού προηγουμένως ενισχυθεί ο μεταλλικός σκελετός στήριξης, καθώς και τοποθέτηση θερμομόνωσης και ταινίας αρμών στο στοκάρισμα.

Τέλος η Επιτροπή ενέκρινε τις προδιαγραφές και όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Προμήθεια πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης στόλου οχημάτων του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 107.880 € συμπεριλαμομένου του Φ.Π.Α. και τη διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή εργασιών – υπηρεσιών με τίτλο Υπηρεσίες παροχής επιστημονικής, ς και τεχνικής υποστήριξης σχετικά με την οργάνωση και εφαρμογή των δράσεων (Τρόφιμα – Βασική υλική Συνδρομή) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση