Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Παρέμβαση πραγματοποίησαν σήμερα δεκάδες μέλη της «Συμμαχίας για το ερό» στα γραφεία της Περιφέρειας ς στο Βόλο όπου συναντήθηκαν με την αεριφερειάρχη προκειμένου να ενημερωθούν για το μείζον πρόβλημα της ρύπανσης του Παγασητικού Κόλπου.

 

Η αεριφερειάρχης Δωροθέα διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στην παράσταση διαμαρτυρίας ότι και εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται και πρόστιμα έχουν επιδοθεί προς τη .

Τα μέλη της «Συμμαχίας για ερό» ανήρτησαν πανό στο χώρο ζητώντας να ενεργήσει πιο αποτελεσματικά η Περιφέρεια προκειμένου να μην καταστραφεί το υδάτινο περιβάλλον του Παγασητικού.

Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί πλημμελώς και ότι η Δημοτική Αρχή πάει να τον ξεπουλήσει κρύβοντας το πρόβλημα κάτω από το χαλί της ιδιωτικοποίησης.

Η «Συμμαχία για το Νερό» δεν θα σταματήσει τις δράσεις της αν δεν σταματήσει το ξεπούλημα αυτού του νευραλγικού στοιχείου της και αν δεν επανέλθει στην πρότερη ορθή λειτουργία του. Οι μας και η θάλασσά μας έχει τεθεί σε κίνδυνο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τις ρυπάνει προκειμένου να βγάλει κέρδος σε βάρος της τσέπης του βολιώτη.

Ο για ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού συνεχίζεται…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση