Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Παρέμβαση πραγματοποίησαν σήμερα δεκάδες μέλη της «Συμμαχίας για το Νερό» στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Βόλο όπου συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη προκειμένου να ενημερωθούν για το μείζον πρόβλημα της ρύπανσης του Παγασητικού Κόλπου.

 

Η διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στην παράσταση διαμαρτυρίας ότι και εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται και έχουν επιδοθεί προς τη ΔΕΥΑΜΒ.

Τα μέλη της «Συμμαχίας για Νερό» ανήρτησαν πανό στο χώρο ζητώντας να ενεργήσει πιο αποτελεσματικά η Περιφέρεια προκειμένου να μην καταστραφεί το υδάτινο του Παγασητικού.

Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι ο βιολογικός λειτουργεί πλημμελώς και ότι η Δημοτική Αρχή πάει να τον ξεπουλήσει κρύβοντας το πρόβλημα κάτω από το χαλί της ιδιωτικοποίησης.

Η «Συμμαχία για το Νερό» δεν θα σταματήσει τις δράσεις της αν δεν σταματήσει το ξεπούλημα αυτού του νευραλγικού στοιχείου της ΔΕΥΑΜΒ και αν δεν επανέλθει στην πρότερη ορθή λειτουργία του. Οι μας και η θάλασσά μας έχει τεθεί σε κίνδυνο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τις ρυπάνει προκειμένου να βγάλει κέρδος σε βάρος της τσέπης του βολιώτη.

Ο για ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού συνεχίζεται…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

  • Φωτιά στo βουνό της Όθρυος  #Όθρυς - https://t.co/7fwrQHigTY -

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

"Αλιεύοντας" την είδηση