Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παράταση για τον κυκλικό κόμβο στη Γρ. Λαμπράκη;
Παράταση για τον κυκλικό κόμβο στη Γρ. Λαμπράκη;

Παράταση για τον κυκλικό κόμβο στη Γρ. Λαμπράκη;

Με πόφση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η παράταση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας της συμβολής των οδών ρηγορίου Λαμπράκη και Παπαδιαμάντη από το ύψος του κόμβου ΚΤΕΛ, έως το ύψος του κόμβου Δημαρχείου, για χρονικό διάστημα από αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, έως και 10.10.2018, ημέρα Τετάρτη, καθ' όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών κατασκευής του 3ου κυκλικού κόμβου, στo πλαίσιo του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΧΡΟΝΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται:

α) Για τα που θα κινούνται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη προς την έξοδο της πόλης, αμέσως μετά το Δημαρχείο και το πέρας της υφιστάμενης κεντρικής νησίδας (με την πλούσια φύτευση), θα στρέφουν αριστερά και θ' ακολουθούν την εκτροπή μέσω της οδού Πυράσου, στη συνέχεια θα κινούνται ευθεία επί της οδού Πυράσου, έπειτα θα στρέφουν δεξιά προς την οδό Μητροπολίτου Γρηγορίου, μέσω της οποίας θα επανέρχονται στην οδό Γρ. Λαμπράκη.

Η διαδρομή Γρηγορίου Λαμπράκη – Πυράσου – Μητροπολίτου Γρηγορίου – Γρηγορίου Λαμπράκη θα λειτουργεί με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών. Θ' απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της διαδρομής.

β) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη προς το κέντρο της πόλης, στο ύψος του κυκλικού κόμβου επί των οδών – Γρηγορίου Λαμπράκη – Σέκερη (Κόμβος ΚΤΕΛ), θα οδηγούνται σε παράκαμψη δεξιά μέσω της οδού Λαχανά, θα συνεχίζουν στην οδό Λαχανά (με αντιδρόμηση του τμήματος αυτής από Αλμυρού προς Πυράσου) για ένα ακόμη οικοδομικό τετράγωνο, στη συνέχεια θα στρέφουν αριστερά προς την οδό Πυράσου, θα κινούνται ευθεία επί της οδού Πυράσου (με αντιδρόμηση τμήματος αυτής από Λάχανα προς Μητροπολίτου Γρηγορίου και αμφιδρόμηση από Μητροπολίτου Γρηγορίου προς Γρηγορίου Λαμπράκη), θα προσπερνούν τη νότια πλευρά του εργοταξίου και θα επανέρχονται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, μέσω απότμησης της υφιστάμενης νησίδας.

Η διαδρομή Γρηγορίου Λαμπράκη – Λαχανά – Πυράσου – Γρηγορίου Λαμπράκη θα λειτουργεί με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών. Θ' απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος στις διαδρομής.

Στη Β΄ και μικρότερη φάση ο νέος κυκλικός κόμβος θα αποδοθεί σε μερική λειτουργία και θα εξυπηρετεί τόσο το εισόδου προς το κέντρο της πόλης όσο και το εξόδου αυτής, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται εργασίες ολοκλήρωσης του κόμβου προς την πλευρά της οδού Πυράσου.

Η ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τα 30 χιλιόμετρα την ώρα στ΄ ανωτέρω των παρακάμψεων.

Επιπροσθέτως εντάσσεται στις ανωτέρω κυκλοφοριακές και η μονοδρόμηση της οδού Αργοναυτών από το ύψος του κτιρίου λιμενεργατών στην πλατεία Τελωνείου έως την είσοδο του επιβατικού λιμένα (Κεντρικός Προβλήτας).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση