Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Παράταση για τον κυκλικό κόμβο στη Γρ. Λαμπράκη;
Παράταση για τον κυκλικό κόμβο στη Γρ. Λαμπράκη;

Παράταση για τον κυκλικό κόμβο στη Γρ. Λαμπράκη;

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας κ. Μαρκογιαννάκη, αποφασίστηκε η παράταση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας της συμβολής των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Παπαδιαμάντη από το ύψος του κόμβου ΚΤΕΛ, έως το ύψος του κόμβου Δημαρχείου, για χρονικό διάστημα από αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, έως και 10.10.2018, ημέρα Τετάρτη, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών κατασκευής του 3ου κυκλικού κόμβου, στo πλαίσιo του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται:

α) Για τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη προς την έξοδο της πόλης, αμέσως μετά το Δημαρχείο και το πέρας της υφιστάμενης κεντρικής νησίδας (με την πλούσια φύτευση), θα στρέφουν αριστερά και θ’ ακολουθούν την εκτροπή μέσω της οδού Πυράσου, στη συνέχεια θα κινούνται ευθεία επί της οδού Πυράσου, έπειτα θα στρέφουν δεξιά προς την οδό Μητροπολίτου Γρηγορίου, μέσω της οποίας θα επανέρχονται στην οδό Γρ. Λαμπράκη.

Η διαδρομή Γρηγορίου Λαμπράκη – Πυράσου – Μητροπολίτου Γρηγορίου – Γρηγορίου Λαμπράκη θα λειτουργεί με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών. Θ’ απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της διαδρομής.

β) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη προς το κέντρο της πόλης, στο ύψος του κυκλικού κόμβου επί των οδών Λαρίσης – Γρηγορίου Λαμπράκη – Σέκερη (Κόμβος ΚΤΕΛ), θα οδηγούνται σε παράκαμψη δεξιά μέσω της οδού Λαχανά, θα συνεχίζουν στην οδό Λαχανά (με αντιδρόμηση του τμήματος αυτής από Αλμυρού προς Πυράσου) για ένα ακόμη οικοδομικό τετράγωνο, στη συνέχεια θα στρέφουν αριστερά προς την οδό Πυράσου, θα κινούνται ευθεία επί της οδού Πυράσου (με αντιδρόμηση τμήματος αυτής από Λάχανα προς Μητροπολίτου Γρηγορίου και αμφιδρόμηση από Μητροπολίτου Γρηγορίου προς Γρηγορίου Λαμπράκη), θα προσπερνούν τη νότια πλευρά του εργοταξίου και θα επανέρχονται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, μέσω απότμησης της υφιστάμενης νησίδας.

Η διαδρομή Γρηγορίου Λαμπράκη – Λαχανά – Πυράσου – Γρηγορίου Λαμπράκη θα λειτουργεί με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών. Θ’ απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος στις διαδρομής.

Στη Β΄ και μικρότερη φάση ο νέος κυκλικός κόμβος θα αποδοθεί σε μερική λειτουργία και θα εξυπηρετεί τόσο το ρεύμα εισόδου προς το κέντρο της πόλης όσο και το ρεύμα εξόδου αυτής, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται ολοκλήρωσης του κόμβου προς την πλευρά της οδού Πυράσου.

Η ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τα 30 χιλιόμετρα την ώρα στ΄ ανωτέρω οδικά τμήματα των παρακάμψεων.

Επιπροσθέτως εντάσσεται στις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η μονοδρόμηση της οδού Αργοναυτών από το ύψος του κτιρίου λιμενεργατών στην πλατεία Τελωνείου έως την είσοδο του επιβατικού λιμένα (Κεντρικός Προβλήτας).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση