Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παραμονή Δεκαπενταύγουστου η έναρξη της Γιορτής Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο
Παραμονή Δεκαπενταύγουστου  η έναρξη  της Γιορτής Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου η έναρξη της Γιορτής Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο

Ξεκινούν την Τετάρτη 14 Αυγούστου οι εκ της ιορτής Κρασιού στη έα Αγχίαλο, με την ερμηνεύτρια Κατερίνα Κούκα.

Η -θεσμός με ιστορία 59 ετών θα διαρκέσει έως το Σάββατο 17 Αυγούστου και διοργανώνεται από τον Δήμο Βόλου, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό έας Αγχιάλου «Η », που φέτος συμπληρώνει 101 χρόνια ζωής και λειτουργίας.

Στη φετινή κρασιού συμμετέχουν κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως: η Κατερίνα Κούκα, η Καίτη αρμπή, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Ματθαίος Γιαννούλης και ο Γιώργος Γιαννιάς.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου θα εμφανιστεί ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς και ο Ματθαίος Γιαννούλης με το επιτελείο του.
Μία μουσικοχορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

Τιμή εισόδου 7 ευρώ.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου θα τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή. Μαζί της ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου θα εμφανιστεί ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς. Μαζί του θα εμφανιστούν η Έλενα Δομάζου και η Τραϊνα. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.

Σημαντική θα είναι όμως και η παρουσία των τοπικών καλλιτεχνών όλες τις ημέρες της έκθεσης, που θα ανοίγει τις πύλες της στις 8.00 το βράδυ.

Κάθε βράδυ το καλλι θα ξεκινούν τοπικά μουσικά σχήματα με καταξιωμένους μουσικούς και καλλιτέχνες όπως: η Μάγδα Ακρίβου (τραγούδι), ο Χρήστος Δασκαλόπουλος (βιολί), ο Νίκος Κερασιώτης (κλαρίνο), η Αναστασία Λύτρα (κρουστά), ο Κωνσταντίνος Μούτος (λαούτο), η Μαρίνα Σαμαρά – Μπαρούτα (τραγούδι), ο Παναγιώτης Συτζάκης (πλήκτρα), ο Ιωάννης Τζανής (κιθάρα και τραγούδι) και ο Στέφανος Τραγουδάρας (ακορντεόν και μπουζούκι).

Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Στην Γιορτή Κρασιού θα προσφέρεται το κρασί του συνεταιρισμού της Νέας Αγχιάλου, ενώ κάθε βράδυ οι πόρτες θα ανοίγουν στις 8.00 μ.μ και στις 9.00 το βράδυ θα αρχίζουν οι συναυλίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση