Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Παραιτήθηκε ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης
Παραιτήθηκε ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης

Παραιτήθηκε ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης

Στον δήμαρχο οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε ο Τριαντ. Γκογκινούδης ότι παραιτείται από τη ΔΕΥΑΜΒ και τη Δημοτική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του “Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ και από εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε”.

Λίγες ώρες αργότερα, με απόφαση του δημάρχου Βόλου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια αναφέρεται ότι “Τροποποιούμε την αριθ. πρωτ. 59098/31-8-2020 (ΑΔΑ: 6ΟΛΝΩ96-4Μ) απόφαση δημάρχου περί ορισμού δημοτικών συμβούλων ως εντεταλμένων συμβούλων για την άσκηση εποπτείας και συντονισμού δημοτικών δράσεων και συγκεκριμένα, καταργείται η παρ. 1 της ως άνω απόφασης αναφορικά με τον ορισμό του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου και την ανάθεση σε αυτόν, του συντονισμού και εποπτείας της άσκησης των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και της υπογραφής των αδειών του προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας. Οι παραπάνω αρμοδιότητες, θα ασκούνται από την έκδοση της παρούσας και εφεξής, απευθείας από τον δήμαρχο”.

Επιχορηγείται ο Δήμος Βόλου με 600.000 ευρώ για προμήθεια μηχανημάτων έργων από το “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”

Με απόφαση του ΥΠΕΣ που υπεγράφη σήμερα, επιχορηγείται ο Δήμος Βόλου για προμήθεια μηχανημάτων έργων με το ποσό των 600.000 ευρώ για ενδεικτική προμήθεια τριών μηχανημάτων έργων.

Το ΥΠΕΣ κατανέμει ποσό ύψους μέχρι 29.000.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» σε όλους τους Δήμους της Χώρας με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Δικαιούχοι της επιχορήγησης είναι οι Δήμοι με μόνιμο πληθυσμό από 50.000 και άνω κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή πληθυσμού της χώρας από την Ελληνική Στατιστική Αρχή και κατ΄ εξαίρεση οι Δήμοι Φυλής, Ασπροπύργου, Τανάγρας, Ωρωπού, Άργους- Μυκηνών, Καισαριανής, Αλεξάνδρειας, Σουφλίου, Ευρώτα και Θάσου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται έως την 31/12/2022 με δυνατότητα παράτασης. Η παράταση δίνεται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από τον Βόλο στον Όλυμπο ο Άγγελος Κριτσιώτης για τη “Φλόγα” - https://t.co/VM2H9XCzfp -

  • Ανακομιδή Λειψάνων Αγίων Γεωργίου και Αποστόλου του Νέου - https://t.co/4dp6Hrg8jP -

  • Αναστολή λειτουργίας νυχτερινού καταστήματος στον Βόλο   - https://t.co/LJxt5yCECr -

"Αλιεύοντας" την είδηση