Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παραδόθηκε σε χρήση το ανακατασκευασμένο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς
Παραδόθηκε σε χρήση το ανακατασκευασμένο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς

Παραδόθηκε σε χρήση το ανακατασκευασμένο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς

Το ανακατασκευασμένο Χιλιαδούς, που κόστισε περί τις 500.000 ευρώ, παρέδωσε σήμερα σε χρήση των νέων, αλλά και γενικά των πολιτών της περιοχής, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος.

Πρόκειται για δημοτική έκταση στη συνοικία Χιλιαδούς του Δήμου Βόλου, μεταξύ των οδών Γιάννη Δήμου, και Τριανταφυλλίδη με γήπεδα για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και ένα κτιριακό συγκρότημα με λειτουργία αθλητικού κέντρου και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος πρόκειται για ακόμη ένα έργο που αποσκοπεί στη βελτίωση και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά για άθληση από μεγάλο αριθμό ανθρώπων όλων των ηλικιών και εντάσσεται σ’ ένα ευρύ πλέγμα άλλων έργων και δράσεων με την ίδια στόχευση.

Είναι μια δέσμευση που είχε αναλάβει η δημοτική μας αρχή, δεν έχουμε ξέρετε εκλογές την άλλη εβδομάδα, οι εκλογές τελείωσαν” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου και-μεταξύ άλλων- είπε:Παρά ταύτα τις υποσχέσεις μας τις υλοποιούμε, τις δεσμεύσεις μας τις κάνουμε πραγματικότητα. Πλέον υπάρχει μέσα στο κέντρο του Βόλου ένας πνεύμονας πρασίνου όπου μπορούν να αθλούνται μικροί και μεγάλοι, ένα έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ από των δημοτών.

Νομίζω ότι παραδίδουμε ένα χώρο πρότυπο που αν ψάξετε δύο τρεις θα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Και συνεχίζουμε, σε 15 ημέρες παραδίδουμε την παιδική χαρά στην Νέα Ιωνία και έρχονται συνέχεια νέα έργα.”

 Οι εργασίες

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούν την βελτίωση του διαδρόμου στίβου στο πάρκο του αθλητικού κέντρου Χιλιαδούς, που θα έχει πλέον συνθετικό δάπεδο, με διάδρομο τρεξίματος συνολικού μήκους 440  μ. και σταθερού πλάτους 2,5 μ. 

Όσον αφορά στα δύο κτίρια του αθλητικού κέντρου εκτελέστηκαν εργασίες για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας και την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής των αθλούμενων τόσο στο επίπεδο του ισογείου όσο και στο επίπεδο του ημιυπογείου και διαμόρφωση χώρου υγιεινής ΑΜΕΑ.

Επίσης έγινε διαμόρφωση βοηθητικού χώρου άθλησης στο ημιυπόγειο σε χώρο των αποδυτηρίων, ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση των αποδυτηρίων στο ημιυπόγειο και άλλες

Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών στον ίδιο χώρο, με φροντίδα της Δημοτικής Αρχής, τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής ( open gym)και συγκεκριμένα οκτώ διπλά όργανα γυμναστικής για την ταυτόχρονη εκγύμναση κάθε φορά 16 ατόμων που μπορούν να ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης ή απλώς να τα χρησιμοποιούν για διατάσεις.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απεβίωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος #ΘεόδωροςΠάγκαλος - https://t.co/sCWX8qxpLw -

  • Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο #σεξ; #σεξ - https://t.co/7AyE5YcwPo -

  • Εκλογές: Φουντώνει η κόντρα για τη #φορολογία #φορολογία - https://t.co/TTc27Dhg1q -

"Αλιεύοντας" την είδηση