Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Παραδόθηκε η παιδική χαρά στις Αλυκές
Παραδόθηκε η παιδική χαρά στις Αλυκές

Παραδόθηκε η παιδική χαρά στις Αλυκές

Μια ακόμη νέα, σύγχρονη και απόλυτα ασφαλή παιδική εγκαινίασε σήμερα η Δημοτική Αρχή του Βόλου, αυτή τη φορά στις Αλυκές.

Ο τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάσης Σταυρίδης τόνισε : “Καταρχήν βρισκόμαστε σε έναν χώρο όπως είναι οι Αλυκές, ένας πανέμορφος χώρος, όπου η παιδική χαρά βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, είναι η μοναδική παιδική χαρά που γειτνιάζει με τον περιβάλλοντα χώρο της θάλασσας.

Επίσης είναι διαφορετική από τις άλλες παιδικές χαρές καθώς έχει παιχνίδι αναρρίχησης και διαδραστικό παιχνίδι όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν με την άμμο και να δίνουν διάφορα σχήματα και η φαντασία τους να γίνεται πραγματικότητα. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, σε κάθε συνοικία και κάθε ενότηταα θα υπάρχει από μία σύγχρονη παιδική χαρά, για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια. Πρέπει όμως εδώ να επισημάνουμε ότι τις νέες παιδικές χαρές πρέπει να τις προσέχουν τόσο οι όσο και τα ίδια τα παιδιά.

Έχουμε παραδώσει 10 νέες παιδικές χαρές και έχουμε πιστοποιήσει άλλες τέσσερις και έπεται συνέχεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση