Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παραδόθηκε η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο
Παραδόθηκε η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παραδόθηκε η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο

Μία ακόμη υπερσύγχρονη, πιστοποιημένη και, κυρίως, ασφαλής παιδική χαρά δόθηκε σήμερα από το Δήμο Βόλου προς χρήση στα παιδιά της περιοχής, που κατά δεκάδες έσπευσαν να απολαύσουν, μαζί με τους γονείς τους, επωφελούμενα και της υπέροχης ημέρας, αυτό που δικαιούνται και που μέχρι σήμερα τους είχαν στερήσει η ανικανότητα και η αδιαφορία της προηγούμενης δημαρχίας.

Δεν έλειψαν και τα αιχμηρά μηνύματα, από τον σε δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, τόσο προς τους προκατόχους του, όσο και προς την περιφέρεια και ιδιαίτερα την «πρωταγωνίστρια του βωβού κινηματογράφου Κολυνδρίνη» για την οποία παρέθεσε τη γνωστή παροιμία «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», αλλά και τους τοπικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, που συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή, τονίζοντας: «Τελώ τον Αγιασμό εγκαινίων για αυτό το χώρο, για τα παιδιά μας. Παιδική χαρά όπως έχουμε συνηθίσει να την ονομάζουμε γιατί όντως είναι χώρος για την χαρά των παιδιών και όπως διαβάσαμε και στην ευχή την υγεία της ψυχής και του σώματος. Θέλω να συγχαρώ γιατί ότι είναι να κάνει με τα παιδιά είναι ότι καλύτερο στην εποχή μας και στον τόπο μας. Αυτά είναι η ελπίδα μας, είναι η απαντοχή μας, είναι το μέλλον μας. Και θέλω να ευχηθώ παρόμοια έργα να πληθυνθούν, να αυξηθούν, να γίνουν κι άλλα. Εγώ θα έρχομαι να εγκαινιάζω. Είναι αυτό που μπορώ να κάνω και να προσεύχομαι και να εύχομαι. Για να γίνονται τέτοια έργα στον τόπο που έχουμε τόση , τόση χάρη, τόση ευλογία από τον Θεό.

Αυτό που μας χρειάζεται είναι η ενότητα, είναι να κάνει σε αυτό που ο Θεός και ο λαός του έχει αναθέσει το καλύτερο δυνατό και όλοι μαζί να στηρίζουμε τη νεολαία μας και κυρίως τα μικρά μας παιδιά. Και για να γίνω και λίγο επίκαιρος έχω την αίσθηση ότι ο εδώ θα ερχόταν να μιλήσει στα παιδιά. Εδώ θα έκανε θρησκευτικά, σε τέτοιους χώρους, γιατί τα παιδιά μας αυτό θέλουν. Να νιώθουν τι σημαίνει η παρουσία του Θεού στην ζωή. Και χαίρομαι επίσης που αυτή η παιδική χαρά είναι υπό την σκέπη του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Αυτοί θα προστατεύουν και τα παιδιά μας. Θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι τα παιδιά μας να έχουν υγεία και χαρά και οι γονείς και οι παππούδες να τα χαίρεστε.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ, Τζημάς συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για το της και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό της για να συμβάλλει σε ό,τι βοηθά την πόλη και τους κατοίκους της.

Ο εκτελών χρέη Δημάρχου, Θάνος δήλωσε: «Ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται. Παραδώσαμε σήμερα άλλη μία πιστοποιημένη παιδική χαρά, την μεγαλύτερη που υπάρχει στην πόλη μας. Να είστε σίγουροι ότι έρχεται και συνέχεια. Αν με τις ανάγκες που έχουμε καταγράψει θα συνεχίσουμε και σε άλλα σημεία της πόλης ενώ ήδη έχουμε παραδώσει σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές σε Δημοτικές Ενότητες. Προχωρούμε».

Μπέος για -Δέδε

Στο περιθώριο των εγκαινίων ο σε δήμαρχος ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους απάντησε:
Το πάνελ ήταν μια τραγωδία θα έλεγα εγώ. Άμα τους βλέπατε θα καταλαβαίνατε για ποιο λόγο αυτή η πόλη τόσα χρόνια δεν πήγαινε μπροστά. Γιατί κανείς δεν ενδιαφερόταν για την ανάπτυξη της πόλης παρά μόνο για την προσωπική τους προβολή. Αν τους ρωτούσατε δεν γνωρίζανε ποιο είναι, ποιοι είναι οι κυκλικοί κόμβοι.

Δυστυχώς δεν τους ρωτήσατε. Θα παίρνατε μια απάντηση βουβή. Όπως η κ. Κολυνδρίνη έχει μάθει: να πρωταγωνιστεί στον βουβό κινηματογράφο. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Από εκεί και πέρα ο κ.Δέδες νομίζω είπε την αλήθεια. Και ποια ήταν αυτή; Ότι ήταν μια πρόταση, μια επιθυμία και μια με την Δημοτική Αρχή που δυστυχώς όμως άνθρωποι με μικρότητες, με κατάλοιπα και με κομματικές εξαρτήσεις τους επέβαλαν να μην έρθουν στον φυσικό τους χώρο να κάνουν τις δηλώσεις. Και ποιος ήταν αυτός; Το δημαρχείο. Τι άλλο να πω; Ντροπή.

Ο Δήμος Βόλου, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κοιτάει να πάρει κάποιο έπαθλο. Την ενδιαφέρουν τα έργα. Τα έργα σε όφελος της πόλης. Και αφήνουμε στους άλλους τα κύπελλα. Εμείς κοιτάμε την ουσία. Και ο κόσμος θα μας κρίνει.

pedia3pedia2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση