Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Παραδοσιακό Πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία
Παραδοσιακό Πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία

Παραδοσιακό Πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία

Στην Πλατεία του Άνω Βόλου, την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου πραγματοποιούνται παραδοσιακά πανηγύρια για  θρησκευτικές γιορτές, ή για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων, στο σύνολο των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του ενιαίου Δήμου.Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με το πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στην ομώνυμη πλατεία του Άνω Βόλου την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στις 9.30 το βράδυ.

Το Συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Άνω Βόλου διοργανώνει σε ετήσια βάση παραδοσιακό πανηγύρι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής σε δύο από τις ομορφότερες πλατείες της κοινότητας εναλλάξ ανά έτος. Τον ένα χρόνο το πανηγύρι πραγματοποιείται στην Πλατεία της Τούμπας Άνω Βόλου την παραμονή του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής και το επόμενο έτος το πανηγύρι διοργανώνεται στην Πλατεία Προφήτη Ηλία την παραμονή της ανάλογης γιορτής.

Για το 2018, το Συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Άνω Βόλου θα πραγματοποιηθεί στη γραφική πλατεία του Προφήτη Ηλία και το μουσικό πρόγραμμα  έχουν αναλάβει οι: Άρτζυ Λύτρα (φωνή), Θανάσης Κουσιαρής (φωνή), Δημήτρης Συτζάκης (μπουζούκι) και Παναγιώτης Συτζάκης (πλήκτρα).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση