Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παράδοση τροφίμων στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» από το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Μαγνησίας
Παράδοση τροφίμων στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» από το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Μαγνησίας

Παράδοση τροφίμων στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» από το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Μαγνησίας

Τρόφιμα πρόσφερε και η ΟΝΝΕΔ Βόλου

Το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας αποφάσισε να υποστηρίξει το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να είναι αρωγός στην περίθαλψη των ατόμων που ζουν εκεί. Η παράδοση των τροφίμων έγινε σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2020 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, με την τήρηση φυσικά των αποστάσεων ασφαλείας.

Το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», αποτελεί μια μικρή όπου ζουν 50 παιδιά – άτομα με σοβαρές ψυχικές αναπηρίες και τους προσφέρονται βασικές θεραπευτικές υπηρεσίες. Φέρουμε όλοι ευθύνη να σκεφτόμαστε, να πράττουμε και να συμμετέχουμε για την υποστήριξη αυτών των κοινωνιών, καθώς δεν είναι το μοναδικό ίδρυμα που υπάρχει. Ο εθελοντισμός αποτελεί αξία αδιαμφισβήτητα απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Νάνος σημειώνει: «Το Σωματείο μας δεν ενδιαφέρεται μόνο για το επάγγελμα μας, αλλά διακατέχεται και από το αίσθημα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο». Όλοι οι Σύλλογοι, οι Ενώσεις, οι Φορείς πρέπει να έχουν και να αποδεικνύουν το κοινωνικό τους πρόσωπο προς τις μικρές κοινωνίες – ιδρύματα, τα οποία χρειάζονται την υποστήριξη.

Τρόφιμα πρόσφερε και η ΟΝΝΕΔ Βόλου

Σήμερα κλιμάκιο της αποτελούμενο από τον πρόεδρο Κουταρέλο Απόστολο, τον αρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Καντόλα Απόστολο, τον υπ.Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Καλόγηρο Κωνσταντίνο, τον τομεάρχη Τουρισμού Αλεξάκη Ιωάννη και την τομεάρχη Δικαιοσύνης Καρδακάρη Φρύνη, επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ της περιοχής και προμηθεύτηκε για το Ίδρυμα.

Τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και αφού αποστειρώθηκαν όλα τα είδη της δωρεάς παραδώθηκσν στις Άσπρες Πεταλούδες είδη που οι υπάλληλοι του Ιδρύματος  ενημέρωσαν ότι βρισκόταν σε έλλειψη.

Οι Άσπρες Πεταλούδες είναι αδιαμφισβήτητα ένα Ίδρυμα το οποίο έχει αναλάβει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στο Νομό .Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα ατόμων με ιδιαιτερότητες όπως νοητική υστέρηση, νοητική υστέρηση και ψυχικές δια, σύνδρομο Down, παθήσεις όπως επιληψία, αυτισμός, εγκεφαλοπάθειες, σωματικές ιδιαιτερότητες – δυσκολίες και άλλες αισθητηριακές δια.

“Σκοπός δικός μας ως ΟΝΝΕΔ ΜΑΝΗΣΙΑΣ είναι ακόμη και εν μέσω της πανδημίας του -19 να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας να νοιώσει μόνος και αδύναμος.Δεσμευόμαστε καθ'όλη τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετέπειτα να είμαστε δίπλα στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες αλλά και σε όλους τους φορείς και συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.Προς το παρόν μένουμε σπίτι ,αλλά δε μένουμε μόνοι!Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση