Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παράδοση Τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΗJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις Άσπρες Πεταλούδες
Παράδοση Τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΗJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις Άσπρες Πεταλούδες

Παράδοση Τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΗJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις Άσπρες Πεταλούδες

 

Στη δωρεά  ποσότητας τροφίμων προχώρησε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ προς το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες .

Πιο συγκεκριμένα , την Μ. Πέμπτη 13/4/2023 , το Τμήμα HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ προσέφερε στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες   ποσότητα κρέατος , τυριού  και αρτοποιημάτων ,στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής τους στη κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών , επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου που επιτελεί αλλά και ως της πολύτιμης συμβολής του στην του Βόλου.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στον πρόεδρο του ιδρύματος   Μπακαλιάνο Αθανάσιο, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ  Λάμπρος Βελούδος , συνοδευόμενος από μέλη του Τμήματος , θέλοντας εκτός των άλλων να τιμήσουν τη μνήμη των εκλιπόντων  , Οντόπουλο Νικόλαο , Κωνσταντάκο Ευάγγελο και Χρηστάκη Γεώργιο.

Κατά την παραλαβή τους , ο κ. Μπακαλιάνος Αθανάσιος  ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ για την προσφορά της μεγάλης ποσότητας τροφίμων  αναγνωρίζοντας ότι το τμήμα ΑΧΕΠΑ  HJ-13 argonauts volos βρίσκεται σταθερά πολλά χρόνια στο πλευρό του ιδρύματος .

Από τη πλευρά του, ο κ.Βελούδος  υπογράμμισε ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ όπως πάντα, στέκεται αρωγός στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες   που με το του συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία.

Ευχαρίστησε δε , τον πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. Κωνσταντίνο Τράγαλο και  τα μέλη αυτής που ανέλαβαν τη μεταφορά των τροφίμων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση