Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παράδοση Τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΗJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις Άσπρες Πεταλούδες
Παράδοση Τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΗJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις Άσπρες Πεταλούδες

Παράδοση Τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΗJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στις Άσπρες Πεταλούδες

 

Στη   τητας τροφίμων προχώρησε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΟΝΑΥΤΕΣ προς το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες .

Πιο συγκεκριμένα , την 13/4/2023 , το Τμήμα HJ-13 ΑΡΟΝΑΥΤΕΣ προσέφερε στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες   τητα κρέατος , τυριού  και αρτοποιημάτων ,στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής τους στη κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών , επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη διεκ του υ που επιτελεί αλλά και ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του στην κοινωνία του Βόλου.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στον πρόεδρο του ιδρύματος   Μπακαλιάνο Αθανάσιο, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ  Λάμπρος Βελούδος , συνοδευόμενος από μέλη του Τμήματος , θέλοντας εκτός των άλλων να τιμήσουν τη μνήμη των εκλιπόντων  , Οντόπουλο Νικόλαο , νσταντάκο Ευάγγελο και Χρηστάκη Γεώργιο.

Κατά την παραλαβή τους , ο κ. Μπακαλιάνος Αθανάσιος  ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ για την προσφορά της μεγάλης ποσότητας τροφίμων  αναγνωρίζοντας ότι το τμήμα ΑΧΕΠΑ  HJ-13 argonauts volos βρίσκεται σταθερά πολλά χρόνια στο πλευρό του ιδρύματος .

Από τη πλευρά του, ο κ.Βελούδος  υπογράμμισε ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ όπως πάντα, στέκεται αρωγός στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες   που με το του συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία.

Ευχαρίστησε δε , τον πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας Κωνσταντίνο Τράγαλο και  τα μέλη αυτής που ανέλαβαν τη μεταφορά των τροφίμων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση