Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στις Άσπρες Πεταλούδες
Παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στις Άσπρες Πεταλούδες

Παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στις Άσπρες Πεταλούδες

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, έχοντας βαθιά γνώση του σημαντικού υ που επιτελείται στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αυξημένη φροντίδα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του, προχώρησε στην παράδοση, σ΄ αυτό, τητας ειδών προσωπικής ς, που προορίζεται να διευκολύνει τη ζωή όλων όσων φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Η παράδοση των ειδών στους εκπροσώπους του Ιδρύματος έγινε από αντιπροσωπεία μελών του τμήματος την Πέμπτη 18/2/2022.

Κατά την παράδοση, που έγινε με όλα τα μέτρα που επιτάσσει η υποχρέωση περιορισμού της εξάπλωσης της Πανδημίας, οι εκπρόσωποι του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους του Ιδρύματος για τις ολοκληρωμένες ς και φροντίδας που παρέχονται στα άτομα που φιλοξενούνται εκεί και για τις αυξημένες ανάγκες που αυτό έχει.

Οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος χαιρέτησαν τη κίνηση, αυτή, ανθρωπιάς και απηύθυναν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα μέλη της ΑΧΕΠΑ που με αίσθημα ευθύνης και ς, όπως ανέφεραν, προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης του υ του.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Λάμπρος Βελούδος υπενθύμισε στους ανθρώπους του Ιδρύματος το πλούσιο έργο αλληλεγγύης και ς των συμπολιτών, που παράγεται από τη ΑΧΕΠΑ και το Τμήμα ειδικότερα, τονίζοντας ότι το Τμήμα HJ-13 πάντα στέκεται αρωγός σε ανάλογες εκκλήσεις για .

Συμπλήρωσε, δε, ότι η συγκεκριμένη προσφορά από τα μέλη του τμήματος HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ γίνεται, αυτή τη φορά, στη μνήμη του μέλους Βαγγέλη νσταντάκου που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ο οποίος συνδέονταν με άρρηκτους δεσμούς με το Ίδρυμα.

Ο κ. Βελούδος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος ότι η ΑΧΕΠΑ και το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση