Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στις Άσπρες Πεταλούδες
Παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στις Άσπρες Πεταλούδες

Παράδοση ειδών προσωπικής υγιεινής από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες στις Άσπρες Πεταλούδες

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, έχοντας βαθιά γνώση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Ίδρυμα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αυξημένη και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του, προχώρησε στην παράδοση, σ΄ αυτό, ποσότητας ειδών προσωπικής υγιεινής, που προορίζεται να διευκολύνει τη όλων όσων φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Η παράδοση των ειδών στους εκπροσώπους του Ιδρύματος έγινε από αντιπροσωπεία μελών του τμήματος την Πέμπτη 18/2/2022.

Κατά την παράδοση, που έγινε με όλα τα μέτρα που επιτάσσει η υποχρέωση περιορισμού της εξάπλωσης της Πανδημίας, οι εκπρόσωποι του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους του Ιδρύματος για τις ολοκληρωμένες περίθαλψης και φροντίδας που παρέχονται στα άτομα που φιλοξενούνται εκεί και για τις αυξημένες ανάγκες που αυτό έχει.

Οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος χαιρέτησαν τη κίνηση, αυτή, ανθρωπιάς και απηύθυναν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα μέλη της ΑΧΕΠΑ που με αίσθημα ευθύνης και αγάπης, όπως ανέφεραν, προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης του έργου του.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Λάμπρος Βελούδος υπενθύμισε στους ανθρώπους του Ιδρύματος το πλούσιο αλληλεγγύης και βοήθειας των συμπολιτών, που παράγεται από τη ΑΧΕΠΑ και το Τμήμα ειδικότερα, τονίζοντας ότι το Τμήμα HJ-13 πάντα στέκεται αρωγός σε ανάλογες εκκλήσεις για βοήθεια.

Συμπλήρωσε, δε, ότι η συγκεκριμένη προσφορά από τα μέλη του τμήματος HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ γίνεται, αυτή τη φορά, στη μνήμη του μέλους Βαγγέλη Κωνσταντάκου που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ο οποίος συνδέονταν με άρρηκτους δεσμούς με το Ίδρυμα.

Ο κ. Βελούδος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος ότι η ΑΧΕΠΑ και το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση