Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών
Παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Παμβολιώτικο διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών, το Σάββατο 5 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το κυρίαρχο ερώτημα είναι: «Εσύ θέλεις τον καρκίνο στο σπίτι σου;», ενώ οι διοργανωτές τονίζουν: «Η υγεία είναι δικαίωμα όλων».

Π.Π.Μ.: Η «ΟΙΚΟΛΟΙΚΗ» ΑΕΤ

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της και την πληρωμένη ανακοίνωσή της στον τοπικό τύπο, αναρωτιόμαστε αν έχει νόημα ύπαρξης πλέον η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας! Τόσο οικολογικό είναι το εργοστάσιο της , που περιττεύει κάθε ενέργεια από μέρους της.

Βέβαια και ο πλέον αφελής πολίτης δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα αναφέρει η ΑΓΕΤ, έχοντας παρακολουθήσει τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα.

Ίσως μάλιστα δεν θα έμπαινε στον κόπο η ΑΓΕΤ να απευθυνθεί στους «ιθαγενείς» του Βόλου, αν δεν είχε πιαστεί «με τη γίδα στην πλάτη», πριν λίγες μέρες, όταν ακινητοποιήθηκε το που μετέφερε σκέτο , ώστε τα περί να ηχούν ως χωρίς όνομα. Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο.

Η καύση πλαστικού από την ΑΓΕΤ αρωματίζει την ατμόσφαιρα του Βόλου έτσι ώστε τα αρωματοπωλεία να έχουν πλέον οικονομικό πρόβλημα!

Τέλος και σοβαρά τώρα, ας αφήσει η ΑΓΕΤ τα περί «εναλλακτικών καυσίμων», που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και ας αποφασίσει, αν θέλει να σέβεται την πόλη που την φιλοξενεί, να χρησιμοποιεί φυσικό αέριο.

Τα άλλα δεν πείθουν τους «ιθαγενείς», ακόμα και ούτε τους πλέον αφελείς από αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση