Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών
Παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Παμβολιώτικο συλλαλητήριο διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών, το Σάββατο 5 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το κυρίαρχο ερώτημα είναι: «Εσύ θέλεις τον καρκίνο στο σπίτι σου;», ενώ οι διοργανωτές τονίζουν: «Η υγεία είναι δικαίωμα όλων».

Π.Π.Μ.: Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ» ΑΓΕΤ

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της ΑΓΕΤ και την πληρωμένη ανακοίνωσή της στον τοπικό τύπο, αναρωτιόμαστε αν έχει νόημα ύπαρξης πλέον η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας! Τόσο οικολογικό είναι το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, που περιττεύει κάθε ενέργεια από μέρους της.

Βέβαια και ο πλέον αφελής πολίτης δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα αναφέρει η ΑΓΕΤ, έχοντας παρακολουθήσει τα γεγονότα το τελευταίο διάστημα.

Ίσως μάλιστα δεν θα έμπαινε στον κόπο η ΑΓΕΤ να απευθυνθεί στους «ιθαγενείς» του Βόλου, αν δεν είχε πιαστεί «με τη γίδα στην πλάτη», πριν λίγες μέρες, όταν ακινητοποιήθηκε το φορτηγό που μετέφερε σκέτο πλαστικό, ώστε τα περί RDF να ηχούν ως παραμύθι χωρίς όνομα. Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο.

Η καύση πλαστικού από την ΑΓΕΤ αρωματίζει την ατμόσφαιρα του Βόλου έτσι ώστε τα αρωματοπωλεία να έχουν πλέον οικονομικό πρόβλημα!

Τέλος και σοβαρά τώρα, ας αφήσει η ΑΓΕΤ τα περί «εναλλακτικών καυσίμων», που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και ας αποφασίσει, αν θέλει να σέβεται την πόλη που την φιλοξενεί, να χρησιμοποιεί φυσικό αέριο.

Τα άλλα δεν πείθουν τους «ιθαγενείς», ακόμα και ούτε τους πλέον αφελείς από αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση