Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παύση λειτουργίας καταστήματος περιποίησης χεριών και ποδιών
Παύση  λειτουργίας καταστήματος περιποίησης χεριών  και ποδιών

Παύση λειτουργίας καταστήματος περιποίησης χεριών και ποδιών

Την οριστική παύση λειτουργίας καταστήματος παροχής υπηρεσιών  υγειονομικού ενδιαφέροντος   με παρεχόμενες υπηρεσίες «» επί της οδού Αλοννήσου 10 αποφάσισε στη σημερινή της η , μετά από σχετική εισήγηση της Υγειονομικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η  Υγειονομική Υπηρεσία εισηγείται  την οριστική PΠ.

Σε έλεγχο που  έγινε στο παραπάνω κατάστημα  διαπιστώθηκε  έλλειψη τεχνίτη περιποίησης χεριών και ποδιών , εφοδιασμένου με την απαιτούμενη από το Νόμο   αναγγελία άσκησης επαγγέλματος , σύμφωνα με το αρ. 3703/4-11-2016 έγγραφο της Υγειονομικής Υπηρεσίας και την από 1-11-2016 ελέγχου.

Η ΕΠΖ αποφάσισε ακόμη την επιβολή προστίμου σε συμπολίτη καταστηματάρχη για την αυθαίρετη κοπή υ (Λιγούστρο) επί της οδού 2ας Νοεμβρίου αρ. 95, μεταξύ των οδών Γλάδστωνος και Βερναρδάκη.

Η υπηρεσία δέχτηκε έγγραφο από τη Δημοτική Αστυνομία αυθαίρετη κοπή λόγω εργασιών σε κατάστημα. Το ήταν λιγούστρο, ύψους τεσσάρων μέτρων, ηλικίας 8-10 ετών, υγιές, που ήρθαν φυτεμένο δίπλα από στάση λεωφορείου.

Ο Κοιμητηρίων και μέλος της ς Χρ. Στεφόπουλος πρότεινε ο παραβάτης να σει δένδρα αξίας 350 €, να τα φυτέψει όπου υποδείξει η υπηρεσία και να τα ποτίζει. Ωστόσο ο κανονισμός της υπηρεσίας Πρασίνου ορίζει ότι τα χρήματα από τα πρόστιμα χρησιμοποιούνται για αφορά φυτικού υλικού, την επόμενη χρονιά, οπότε αποφασίστηκε ομόφωνα η επιβολή προστίμου ύψους 350 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση