Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Παύση λειτουργίας καταστήματος περιποίησης χεριών και ποδιών
Παύση  λειτουργίας καταστήματος περιποίησης χεριών  και ποδιών

Παύση λειτουργίας καταστήματος περιποίησης χεριών και ποδιών

Την οριστική πύση λειτουργίς καταστήματος παροχής υπηρεσιών  υγειονομικού ενδιαφέροντος   με παρεχόμενες υπηρεσίες «κομμωτήριο» επί της οδού Αλοννήσου 10 αποφάσισε στη σημερινή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , μετά από σχετική εισήγηση της Υγειονομικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η  Υγειονομική Υπηρεσία εισηγείται  την οριστική PΠ.

Σε έλεγχο που  έγινε στο παραπάνω κατάστημα  διαπιστώθηκε  έλλειψη τεχνίτη περις χεριών και ποδιών , εφοδιασμένου με την απαιτούμενη από το όμο   αναγγελία άσκησης επαγγέλματος , σύμφωνα με το αρ. 3703/4-11-2016 έγγραφο της Υγειονομικής Υπηρεσίας και την από 1-11-2016 έκθεση ελέγχου.

Η ΕΠΖ αποφάσισε ακόμη την επιβολή προστίμου σε συμπολίτη καταστηματάρχη για την αυθαίρετη κοπή υ (Λιγούστρο) επί της οδού 2ας οεμβρίου αρ. 95, μεταξύ των οδών λάδστωνος και Βερναρδάκη.

Η υπηρεσία δέχτηκε έγγραφο από τη Δημοτική Αστυνομία αυθαίρετη κοπή λόγω εργασιών σε κατάστημα. Το δένδρο ήταν λιγούστρο, ύψους τεσσάρων μέτρων, ηλικίας 8-10 ετών, υγιές, που ήρθαν φυτεμένο δίπλα από στάση λεωφορείου.

Ο αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων και μέλος της ς Χρ. Στεφόπουλος πρότεινε ο παραβάτης να αγοράσει δένδρα αξίας 350 €, να τα φυτέψει όπου υποδείξει η υπηρεσία και να τα ποτίζει. Ωστόσο ο κανονισμός της υπηρεσίας Πρασίνου ορίζει ότι τα χρήματα από τα πρόστιμα χρησιμοποιούνται για αφορά φυτικού υλικού, την επόμενη χρονιά, οπότε αποφασίστηκε ομόφωνα η επιβολή προστίμου ύψους 350 €.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση