Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου
Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου

Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου

Ετοιμάζετι η Δημοτική Αρχή του κ. Μπέου ν καταστρέψει το γραμμικό πάρκο της οδού , το οποίο κατασκευάστηκε πριν πολλά χρόνια με Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Life. Τη στιγμή που όλες σχεδόν οι Ευρωπαϊκές αξιοποιούν τα ποτάμια τους, κατασκευάζοντας γραμμικά πάρκα που τα αποδίδουν στους πολίτες ως χώρους αναψυχής, απαραίτητους πλέον σε αστικά κέντρα που ασφυκτιούν από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ο Βόλος πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω. Κόβει στην μια δημοτική αρχή που επί πέντε χρόνια και μέχρι σήμερα, δεν έχει φυτέψει ούτε ένα δέντρο, ενώ έχει ήδη κόψει ή κατακρεουργήσει δέντρα στον Κραυσίνδωνα.

Έχει βέβαια μεγάλη ικανότητα να παρουσιάζει το μαύρο άσπρο και να αποδίδει τις δικές της ευθύνες σε άλλους.

Έτσι κατηγορεί, ατεκμηρίωτα και ανυπόστατα, όσους υπερασπίστηκαν τη νομιμότητα, ότι επιβαρύνουν το έργο με 250.000 ευρώ!

Αυτοί φταίνε και όχι η ίδια, που ξεκίνησε παράνομα ένα έργο, για το οποίο, ακόμα και σήμερα, δεν έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες.

Μάλιστα εξαγγέλλει έναρξη του έργου σε 20 μέρες και δεν μπορεί να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που συνεδριάζει σχετικά στις 10 Μαρτίου 2020.

Ο λόγος είναι απλός και προφανής. Αν μείνει μισοτελειωμένο το έργο θα επιρρίψει τις ευθύνες πάλι στους άλλους!

Αντί λοιπόν η Δημοτική Αρχή του κ. Μπέου να δώσει χρήματα για να επισκευάσει τους κατεσμένους δρόμους της πόλης, μεταξύ των οποίων ακόμα και μεγάλης κυκλοφορίας, όπως η Κ. Καρτάλη και η , σπαταλάει χρήματα για την καταστροφή και όχι για την επισκευή.

Όσο για το πόσο κοστίζουν τα «έργα» της Δημοτικής Αρχής, μήπως μπορεί να μας πει πόσο έχουν κοστίσει, μέχρι τώρα, τα λαμπάκια και τα λουλουδάκια, που είναι το μόνο έργο της;

Γιατί οι περισσότεροι κυκλικοί κόμβοι έχουν χρηματοδοτηθεί από άλλους, αν και παρουσιάζονται ως δικό της έργο.

Πόσα δε εκατομμύρια έχει κοστίσει η πολιτική του κ. Μπέου στη ΔΕΥΑΜΒ, που με τις λανθασμένες επιλογές του, έχουν καταλήξει στα «νύχια» της ΕΡΓΗΛ;

Υπάρχει άραγε τσίπα, φιλότιμο;

Μια χαμένη πενταετία υπήρξε ήδη στην πόλη του Βόλου και προφανώς θα ακολουθήσει άλλη μία χαμένη τετραετία, όταν άλλες , όπως τα Τρίκαλα, χωρίς τα προσόντα του Βόλου, κάνουν άλματα στο μέλλον.

Ο Βόλος μπορεί να βιώνει τη μιζέρια του κ. Μπέου, με τα μη προσβάσιμα πεζοδρόμια, τους πεζόδρομους που έχουν μετατραπεί σε καφετεριόδρομους, στερώντας ζωτικό χώρο από τους πολίτες, το που ταιριάζει σε ζούγκλα και όχι σε πόλη και άλλα πολλά (παιδικές χαρές, πάρκα κ.λπ.)

Ζήτω η μιζέρια του Βόλου!

Ζήτω το «Μονακό».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση